ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Αλλάζει ο καιρός - Έρχονται βροχές και καταιγίδες







Οι σποραδικές καταιγίδες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και πρόσκαιρα το απόγευμα και στα υπόλοιπα βόρεια και κεντρικά ηπειρωτικά αλλά και η μικρή ενίσχυση..
των βορείων ανεμών θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για σήμερα Τρίτη. Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις, τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες. Στη δυτική Μακεδονία αρχικά αίθριος αλλά τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 33 βαθμούς Κελσίου.



Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στα ορεινά της Ηπείρου είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και από το απόγευμα στο Ιόνιο 6 και τοπικά στα βόρεια 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 34 βαθμούς Κελσίου.


Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται αρχικά με τοπικές νεφώσεις στα βόρεια. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν και στις υπόλοιπες περιοχές και είναι πιθανό να σημειωθούν όμβροι στα ορεινά της Θεσσαλίας, της ανατολικής Στερεάς και της Ευβοίας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά βόρειοι βορειοδυτικοί 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου.


Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται αίθριος. Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία στις Κυκλάδες τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.


Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και από το μεσημέρι τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα Δωδεκάνησα η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Στηγν Αττική ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στα βόρεια του νομού είναι πιθανό να σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 μποφόρ και στα ανατολικά πρόσκαιρα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.


Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και τις απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και πρόσκαιρα βορειοδυτικοί 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου