ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Νέα βόμβα στα αυθαίρετα - Το ΙΚΑ θα διεκδικήσει εισφορές..

Εάν συμβεί κάτι τέτοιο αυτό σημαίνει πως εκτός από το πρόστιμο οι ιδιοκτήτες θα πληρώσουν και ακριβά τις εισφορές στο ΙΚΑ








 Υπέρ του αιτήματος της ΓΣΕΕ, για την καταβολή των ενσήμων στο ΙΚΑ από τους ιδιοκτήτες αυθαιρέτων στο πλαίσιο της τακτοποίησης, τάχθηκε σήμερα, με δηλώσεις του σε..
ραδιοφωνικό σταθμό, ο διοικητής του Ιδρύματος Ροβέρτος Σπυρόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι το ΙΚΑ θα διεκδικήσει «μέρος των απαιτήσεων του από τη ρύθμιση των ασφαλιστικών εισφορών». Την περασμένη Τρίτη, η ΓΣΕΕ, με επιστολή προς τους συναρμόδιους υπουργούς Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, ζήτησε να εμπεριέχεται στην προωθούμενη ρύθμιση για τη νομιμοποίηση των αυθαιρέτων κτισμάτων η καταβολή του υποχρεωτικού αριθμού ενσήμων στο ΙΚΑ. Ολοκληρώθηκε σε πρώτη ανάγνωση από την Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου η επεξεργασία του νομοσχεδίου του υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής για την «περιβαλλοντική αδειοδότηση έργων και δραστηριοτήτων, τη ρύθμιση αυθαιρέτων σε συνάρτηση με την δημιουργία περιβαλλοντικού ισοζυγίου κ.α.». Ο υπουργός Γιώργος Παπακωνσταντίνου και ο αναπληρωτής υπουργός Νίκος Σηφουνάκης προκάλεσαν ήδη τις πρώτες νομοτεχνικές αλλαγές στο νομοθέτημα, ενώ αναμένονται και νεώτερες, καθώς έχουν δηλώσει «ανοιχτοί» σε προτάσεις για βελτιώσεις της ρύθμισης για τα αυθαίρετα τόσο ως προς τα κίνητρα όσο και ως προς τα πρόστιμα. Το νομοθέτημα θα τεθεί σε δεύτερη ανάγνωση στην αρμόδια κοινοβουλευτική στις 25 Αυγούστου, όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος της αρμόδιας κοινοβουλευτικής Επιτροπής. Αμέσως μετά θα τεθεί προς συζήτηση στην Ολομέλεια οπότε αναμένεται να ψηφιστεί στα τέλη του μηνός με ευρεία πλειοψηφία δεδομένου ότι και η ΝΔ και ο ΛΑΟΣ τοποθετούνται θετικά επί της αρχής του σχεδίου νόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου