ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Είναι πολλά τα λεφτά...








Περίπου πέντε εκατ. ευρώ θα βάλουν στα ταμεία τους ΑΕΚ και ΠΑΟΚ μετά την πρόκριση τους στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού..
Είναι γνωστό πως και οι “δικέφαλοι” είχαν μεγάλη ανάγκη την πρόκριση κυρίως για οικονομικούς λόγους και από την στιγμή που τα κατάφεραν σίγουρα μπορούν να βλέπουν το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.
Αναλυτικά, μόνο η πρόκριση στους ομίλους δίνει μπόνους 640.000 ευρώ ενώ η παρουσία σε κάθε ένα από τα έξι ματς του ομίλου προσθέτει άλλες 340.000 ευρώ ανά παιχνίδι. Συνολικά 2,68 εκατομμύρια ευρώ με το... καλημέρα.
Επιπλέον, σημαντικό έσοδο είναι και το market pool για τις δύο ομάδες. Την περσινή σεζόν οι (τρεις) ελληνικές ομάδες είχαν μοιραστεί 3,4 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο το ίδιο ποσό φέτος θα μοιραστεί στα δύο μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού.
Αυτά τα χρήματα είναι τα σίγουρα και φτάνουν συνολικά τα 4,4 εκατ. ευρώ. Από και και πέρα θα πρέπει κάποιος να συνυπολογίσει τα χρήματα από τους τρεις εντός έδρας αγώνες αλλά και τις πριμοδοτήσεις της Ουέφα (140.000 ευρώ η νίκη, 70.000 ευρώ η ισοπαλία).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου