ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ..









Οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ μπήκαν πολύ νωθρά στο ματς με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να υπερασπιστούν ούτε για δύο λεπτά το προβάδισμα που είχαν αποκομίσει από..
τη νίκη με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι, στο ΟΑΚΑ.
Μετά από πάσα του Γιάγκους ο Κοσκάτζε μπήκε στην περιοχή και νίκησε τον Κωνσταντόπουλο. Η Ντιναμό με την ψυχολογία στα ύψη κυνήγησε το δεύτερο γκολ με την άμυνα της ΑΕΚ να έχει πολλά προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο.
Στην επανάληψη η εικόνα άλλαξε με την ελληνική ομάδα να ανεβάζει σταδιακά την απόδοση της. Στο 59΄ο Γκούντγιονσεν αστόχησε στην προσπάθεια του να κρεμάσει τον Λόρια. Στο 65΄η σύρραξη μεταξύ παικτών και μελών των τεχνικών τιμ των δύο ομάδων έβγαλε τους κιτρινόμαυρους από τον ρυθμό τους, ωστόσο η ΑΕΚ απείλησε πάλι στο 75΄, όταν μετά την σέντρα του Λεονάρντο η κεφαλιά του Γκούντγιονσεν πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 84΄ο Χοσέ Κάρλος από εξαιρετική θέση έστειλε τη μπάλα πάνω στον Λόρια και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην διαδικασία της παράτασης.
Εκεί την λύση έδωσαν οι δύο κορυφαίοι παίκτες της ΑΕΚ. Στο 110΄ο Γκούντγιονσεν βγήκε στην πλάτη της άμυνας και κέρδισε το πέναλτι και την αποβολή του Κακουμπάβα. Ο Λεονάρντο ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και την ΑΕΚ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.


ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΙΦΛΙΔΑΣ (Άλεξ Γκαρσία): Λορία, Τομασβίλι, Κοσκάτζε (79' Γιγκάουρι), Αλβάρο, Οντιγκάτζε, Γιάγκουε, Ρομπερτίνιο (74' Κότο), Ρεκβιασβίλι, Κακουμπάβα, Τσίσκο (105' Κακελισβίλι), Κβεκβεσκίρι
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Κωνσταντόπουλος (36' λ.τ. Αραμπατζής), Καράμπελας, Κάλα, Μανωλάς, Γεωργέας, Μάκος, Γκέντσογλου, Λαγός, Γκούντγιονσεν, Κάρλος (106' Καφές), Λυμπερόπουλος (63' Λεονάρντο)


ΠΑΟΚ για πορεία και στην Ουκρανία!

Αφού αντεπεξήλθε στην πίεση της Καρπάτι στο ξεκίνημα ο ΠΑΟΚ πήγε το ματς στο Λβιβ όπως ακριβώς το ήθελε μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα. Χαμηλό τέμπο και ελάχιστες φάσεις συνέθεσαν το σκηνικό ολόκληρης της αναμέτρησης. Μάλιστα αν δεν ήταν η φάση του 44ου λεπτού δεν θα είχαμε τίποτα να θυμόμαστε από το πρώτο ημίχρονο. Σε διεκδίκηση της μπάλας του Έτο με τον Μπατίστα ο διαιτητής έδωσε πέναλτι υπέρ των Ουκρανών με τον Μαρτίνεζ να ευστοχεί από την άσπρη βούλα και προκαλεί ανησυχία στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ.
Ωστόσο η... σεμνή τελετή έλαβε τέλος στο 55ο λεπτό, όταν μετά την εκτέλεση φάουλ του Λίνο ο Μπαλάφας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το τελικό 1-1 και την ομάδα του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.
Η Καρπάτι τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Φεντέσκι στο 67΄με δεύτερη κίτρινη κάρτα.


ΚΑΡΠΑΤΙ: Μπογκαντίνοφ, Οσίπκο, Μπάλαζιτς, Γκόμεζ, Φεντέτσκι, Τκάτσουκ, Χουντόβιακ, Χολόντιουκ (34' Κραβτσένκο), Λούκας, Κριστόμπαλ (74' Πατσέκο), Μπατίστα (67' Κοπόλεβιτς).
ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Έτο, Μπαλάφας, Μαλεζάς, Λίνο, Αρίας, Λάζαρ (88' Τσουκαλάς), Φωτάκης, Γεωργιάδης, Βιεϊρίνια (83' Σαλπιγγίδης), Αθανασιάδης (89' Ρομπέρ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου