ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Συλλαλητήριο για την Παιδεία

Συνέλευση φοιτητικών συλλόγων αυτή την ώρα στα Προπύλαια, που τελούν υπό κατάληψη.








Ολοκληρώθηκε η πορεία που πραγματοποίησαν στο κέντρο της Αθήνας φοιτητικοί σύλλογοι και καθηγητές ΑΕΙ και ΤΕΙ, οι οποίοι αντιδρούν στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας..
για την Ανώτατη Εκπαίδευση. Λίγο πριν τις 14:00 ξεκίνησε η πορεία διαμαρτυρίας από τα Προπύλαια με κατεύθυνση τη Βουλή, όπου σημειώθηκε ένταση, όταν κάποιοι από τους διαδηλωτές επιχείρησαν να διασπάσουν τον κλοιό των αστυνομικών επί της Βασ. Σοφίας, ωστόσο απωθήθηκαν από τους άντρες της ΕΛ.ΑΣ.
Στο συλλαλητήριο είχαν αποφασίσει να συμμετέχουν επίσης η Διδασκαλική Ομοσπονδία και η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών, ενώ κάλεσμα συμμετοχής απηύθυνε χθες και η ΑΔΕΔΥ.
Μετά το τέλος της πορείας φοιτητικοί σύλλογοι έχουν προγραμματίσει συνέλευση στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Αθηνών στα Προπύλαια, η οποία τελεί τις τελευταίες ημέρες υπό κατάληψη.
Συλλαλήτηρια και πορείες έχουν προγραμματιστεί και για απόψε στις 19.00. Αυτή τη φορά καλεί στην Ομόνοια το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ) και το ΠΑΜΕ.
Στη Θεσσαλονίκη, από τις 12 το μεσημέρι, πραγματοποιείται από φοιτητικούς συλλόγους συγκέντρωση στη Καμάρα και θα ακολουθήσει πορεία. Στις 19.30 το ΜΑΣ και το ΠΑΜΕ διοργανώνουν συλλαλητήριο στο άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου.
Την ίδια ώρα στη Καμάρα θα συγκεντρωθούν μέλη της Πρωτοβουλίας για την Δημόσια και Δωρεάν Παιδεία, μαθητές, φοιτητές και εργαζόμενοι σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.
Ανάλογες κινητοποιήσεις έχουν προγραμματιστεί για σήμερα και σε άλλες πόλεις της χώρας, όπως σε Πάτρα, Ιωάννινα, Άρτα, Κέρκυρα και Ηράκλειο Κρήτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου