ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Ο απίθανος φιλόσοφος Βενιζέλος ξαναχτυπά: «Αλαλούμ» με τον ΦΠΑ στην εστίαση







Όπως διαβάζουμε στο protothema.gr,  «Αλαλούμ» αναμένεται να δημιουργηθεί από την 1η Σεπτεμβρίου, μετά την απόφαση του οικονομικού επιτελείου να..
εφαρμόσει ΦΠΑ 13% στους πελάτες των ξενοδοχείων «all inclusive», που προέρχονται από το εξωτερικό, ενώ για τους Έλληνες θα ισχύσει ΦΠΑ 23% !!!!

Όπως επισήμανε τη Δευτέρα σε συνέντευξη Τύπου ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά τη συνάντηση που είχε με τους παραγωγικούς φορείς, ο ΦΠΑ 23% θα ισχύσει από 1η Σεπτεμβρίου για όλα τα μαγειρεμένα τρόφιμα που πωλούν τα εστιατόρια, ψησταριές και ούτω καθεξής.
Ο κ. Βενιζέλος άφησε να εννοηθεί ότι ο ΦΠΑ 23% στα τρόφιμα δεν πρόκειται να καταργηθεί μέχρι το
τέλος του έτους, γιατί κάτι τέτοιο δεν περιλαμβάνεται στις συζητήσεις με την Τρόικα.
Απαντώντας σε ερώτηση που δέχτηκε σχετικά με τις επιθέσεις που δέχεται τις τελευταίες ημέρες από τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, είπε: «Εγώ δεν επεδίωξα, ούτε επιθυμούσα να πάρω τη θέση του υπουργού Οικονομικών. Θυσιάζω το πολιτικό μου μέλλον με αυτήν τη θέση. (σσ. τόσο εμπιστοσύνη έχει στην κυβέρνηση). Αν ο κ. Σαμαράς νομίζει ότι μπορεί να κάνει πιο πολλά πράγματα από εμάς, τότε ας δοκιμάσει να βοηθήσει σε επίπεδο κομμάτων στην ΕΕ». (σσ. Θα δοκιμάσει αλλά από άλλη θέση κύριε υπουργέ...)
Για την ύφεση, ο κ. Βενιζέλος επανέλαβε ότι δεν υιοθετεί τα σενάρια περί 5,3% στο τέλος του έτους, ωστόσο, εκτίμησε ότι θα κινηθεί σε επίπεδα άνω του 4,5%. (Καλά εδώ γελάνε...)
Αναφερόμενος στις αποκρατικοποιήσεις, ο κ. Βενιζέλος ήταν κατηγορηματικός ότι το πρόγραμμα θα εφαρμοστεί χωρίς παρεκκλίσεις, με στόχο τα πέντε δισ. ευρώ μέχρι το τέλος του έτους. (όλα στο σφυρί δηλαδή...)
Αυτά από την ειδησιογραφία...
Κατάφερε λοιπόν ο φιλόσοφος, σε χώρα της ευρωζώνης να ισχύει για Ευρωπαίους πολίτες δύο ειδών ΦΠΑ. Εκτός και αν μας λογιάζει ήδη για χώρα εκτός ευρώ...
Αμετανόητοι, ανακόλουθοι, αναποτελεσματικοί. ΟΛΟΙ τους. Ας τους απαλλάξουμε από τα καθήκοντά τους όσο ακόμα είναι καιρός, γιατί αλλιώς η σφαγή της Σμύρνης θα πλησιάσει πολύ κοντά στον ορισμό της κας Ρεπούση, μπροστά σε αυτό που θα 'ρθει...


Κριός ο Πολιορκητικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου