ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Θα τρίζουν τα κόκκαλα του μακαρίτη του Πεπονή







Θα τρίζουν τα κόκκαλα του μακαρίτη του Πεπονή που πράγματι προσπάθησε να φέρει την αξιοκρατία στο δημόσιο τομέα με τη δημιουργία του ΑΣΕΠ. Παρά τα προβλήματά του, λειτούργησε..
πολλές φορές υπέρ ενός κράτους που δεν θα στηρίζονταν στα κομματικά γραφεία και στα ρουσφέτια. Έτσι, για να τιμήσει το ΠΑΣΟΚ τη μνήμη του, μιας και πέθανε πριν μια εβδομάδα, είπε να διαλύσει παντελώς το δημιούργημά του και να ξαναμπεί στη γνωστή λογική των προσλήψεων από το παράθυρο. Οι πληροφορίες αναφέρουν λοιπόν ότι γίνονται μεγάλες προσπάθειες για την προσλήψεις μέσω των δήμων περίπου 100.000 ανέργων τεχνιτών οι οποίοι θα αναλάβουν να δουλέψουν για περίοδο πέντε μηνών και με μεροκάματο 25 ευρώ.
Θα αναλάβουν μικρά έργα, όπως βαφέων, οικοδόμων, ξυλουργών και με το πέρας της εργασίας τους θα απολυθούν (αυτό είναι υπό αμφισβήτηση).
Το κακό δεν είναι ότι βρίσκονται λεφτά για να αποκτήσουν δουλειά 100.000 απελπισμένοι Έλληνες, έστω και για 135 ημέρες. Το κακό είναι ότι θα γίνουν προσλήψεις με βάση τον σχεδιασμό της κυβέρνησης και φυσικά με βάση την κατεύθυνση που θα δώσει αυτή.
Που είναι τα κριτήρια για την επιλογή τους; Που είναι το ΑΣΕΠ ή άλλος φορέας που θα καθορίσει ποιοι θα πάρουν τις δουλειές;
Πολύ καμαρίλα και βουλευτικό γραφείο μας μυρίζει όλη αυτή η υπόθεση εξαγοράς συνειδήσεων. Με την κυβέρνηση να μη μπορεί να κάνει τίποτε σωστό στην οικονομία και να οδηγείται σε εκλογές, θα είναι ένα καλό «δωράκι» για τους βουλευτές της περιφέρειας κυρίως που δεν έχουν μούτρα να πάνε να συναντήσουν τους ψηφοφόρους τους. Δείτε τι έγινε το Δεκαπενταύγουστο που όπου εμφανιζόταν πράσινος βουλευτής έπεφτε το γιουχάισμα της αρκούδας.
Έτσι, μετά τις προσλήψεις μέσω των ΜΚΟ το ΠΑΣΟΚ αποφάσισε να προσλάβει και μέσω των δήμων παρακάμπτοντας κάθε έννοια νομιμότητας και σοβαρότητας.
Χάνει έτσι και το τελευταίο πλεονέκτημα που είχε. Την επίφαση νομιμότητας και ηθικής και ξαναγυρίζει στα παλιά λημέρια του λαϊκισμού και του ρουσφετιού. Αξιος ο μισθός τους…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου