ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Η αδερφή του Μαρκ Ζούκερμπεργκ «αποκαλύπτεται»

Ανοίγει και εκείνη τη δική της επιχείρηση






Μια νέα είδηση έρχεται να επισημάνει πως η ταινία «The Social Network» δεν μας είπε τελικά τα πάντα για τη ζωή του πασίγνωστου πλέον 27χρονου ιδιοκτήτη του facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ...
Ο μεγιστάνας του διαδικτύου έχει όπως φαίνεται και μια μεγαλύτερη αδερφή, την Ράντι Ζούκερμπεργκ. Η 29χρονη είναι πρόσωπο εγνωσμένης αξίας στον χώρο των media και μέχρι πρόσφατα εργαζόταν στον τομέα των δημοσίων σχέσεων της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης του αδερφού της.


Παρόλα αυτά, αποφάσισε να παραιτηθεί από το πόστο της και να δημιουργήσει μια δική της επιχείρηση, την «R to Z Media», της οποίας το αντικείμενο θα είναι να παρέχει επαγγελματικές συμβουλές για θέματα marketing και δημοσίων σχέσεων.
Μπορεί η μέχρι τώρα παρουσία της στο facebook να μην ήταν ευρέως γνωστή, όμως απ’ ότι φαίνεται η θέση της ήταν υψίστης σημασίας για τη λειτουργία του διαδικτυακού κολοσσού.
Χαρακτηριστικά, το site «Mashable» αναφέρει πώς η κυρία Ζούκερμπεργκ «αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό πίσω της», ενώ ο Observer εκθειάζει τις δυνατότητές της σε σχέση με την παγκόσμια αγορά των Μέσων.
Όπως και ο Μαρκ, έτσι και η Ράντι αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, όπου σπούδασε ψυχολογία και πριν καν πιάσει δουλειά στο facebook είχε συνεργαστεί με μεγάλα δίκτυα όπως το CNN, το ABC και το FOX. Είναι επίσης συγγραφέας ενός βιβλίου με συμβουλές σχετικά με την καριέρα στον χώρο των δημοσίων σχέσεων ενώ παράλληλα διατηρούσε στήλη στον ιστότοπο «Daily Beast».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου