ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Πανηγύρια έντασης - Επιμένουν «αγανακτισμένα» οι πολίτες και δεν χάνουν ευκαιρίες ούτε και στα πανηγύρια...

Τελευταίοι στόχοι το Σαββατοκύριακο οι Μ. Καρχιμάκης, Αν. Λοβέρδος και Χρ. Μαγκούφης








Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης έγινε στόχος στο χωριό Μαρωνιά της Σητείας, τόπο καταγωγής του. Αιτία, η επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του ένας αγρότης, αρχικά φραστικά και στη συνέχεια..
-όταν ο Μ. Καρχιμάκης απάντησε στις ύβρεις- χειροδικώντας εναντίον του.
Το σοβαρό αυτό επεισόδιο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια πανηγυριού, στο οποίο συμμετείχε τόσο ο βουλευτής και γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μ. Καρχιμάκης, όσο και ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιάννης Πλακιωτάκης.
Αρχικά μάλιστα ο συγκεκριμένος αγρότης είχε αποδοκιμάσει φραστικά και τον Γιάννη Πλακιωτάκη, με το βουλευτή ωστόσο να μην απαντά.


Δεν συνέβη όμως το ίδιο με τον Μιχάλη Καρχιμάκη, ο οποίος απάντησε σε άπταιστα «γαλλικά» όταν δέχτηκε τη φραστική επίθεση. Ο αγρότης κινήθηκε απειλητικά εναντίον του και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες χειροδίκησε εναντίον του πριν προλάβει η φρουρά του να αντιδράσει. Τελικά τα πράγματα ηρέμησαν λίγα λεπτά αργότερα, αν και το γλέντι στιγματίστηκε από το επεισόδιο.
Αλλά και ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος δέχτηκε φραστική επίθεση το Σάββατο στην Κυλλήνη, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ.
Ο υπουργός προπηλακίστηκε και αποδοκιμάστηκε, χωρίς όμως το επεισόδιο να πάρει μεγαλύτερη έκταση.
Ο κόσμος αποδοκίμασε έντονα το βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Χρήστο Μαγκούφη στην Καλαμπάκα στο ετήσιο πανηγύρι, που πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου της Αγναντιάς.
Αφού χαιρέτισαν δήμαρχοι και εκπρόσωποι φορέων, τελευταίος πήρε το λόγο ο Χρ. Μαγκούφης, οπότε άρχισαν μαζικά έντονες αποδοκιμασίες. Ο κ. Μαγκούφης πάντως συνέχισε την ομιλία του λέγοντας πως «είναι φυσιολογικές οι όποιες διαμαρτυρίες αυτό τον καιρό από τους πολίτες που περνούν δύσκολες στιγμές και όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα».
Οι αποδοκιμασίες συνέχισαν παρατεταμένες. Προς γενική έκπληξη όλων, αντί να αποχωρήσει ο βουλευτής σήκωσε την παρέα του και... χόρεψε στην πίστα για περίπου μισή ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου