ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Παρά τον εξάψαλμο ο Ραγκούσης δεν κάνει πίσω για τα ταξί









Ιδιαίτερα φορτισμένο ήταν το κλίμα στην Επιτροπή Οικονομικών, η οποία συνεδρίαζε και στην οποία κλήθηκε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών να τοποθετηθεί για τα ταξί. Πριν λάβει το λόγο ο..
κ. Ραγκούσης, μίλησε η πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών, Βάσω Παπανδρέου, η οποία δεν χαρίστηκε στον υπουργό κάνοντας λόγο για χαοτική κατάσταση και πλήγμα για τον τουρισμό. Όπως τόνισε η κα Παπανδρέου δεν ταλαιπωρούνται μόνο οι τουρίστες αλλά και οι Έλληνες και η κυβέρνηση, ενώ άφησε αιχμές κατά του κ. Ραγκούση, λέγοντας ότι το πρόβλημα θα έπρεπε να λυθεί από χτες.
Εν συνεχεία το λόγο έλαβε ο υπουργός, κ. Ραγκούσης ο οποιος σημείωσε ότι το σημερινό σύστημα δεν εξυπηρετεί το επιβατικό κοινό, δεν εξυπηρετεί ούτε τους εργαζόμενους οδηγούς οι οποίοι εργάζονται με χαμηλές αμοιβές, σημειώνοντας πως δεν είναι τυχαίο ότι οι εκπρόσωποι των εργαζομένων τάσσονται ρητά και κατηγορηματικά υπέρ της απελευθέρωσης. Αν αντιδρούν κάποιοι είναι μόνο οι ιδιοκτήτες ταξί.
Ωστόσο, ο κ. Ραγκούσης φαίνεται πως δεν κάνει βήμα πίσω στις απόψεις του, καθώς σημείωσε με νόημα πως “δεν θα υποκύψουμε σε πιέσεις και εκβιασμούς, δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω. Το άνοιγμα με κανόνες θα προχωρήσει”.


Αμέσως μετά τον λόγο πήρε εκ νέου η Βάσω Παπανδρέου, η οποία επιτέθηκε με σφοδρότητά κατά του κ. Ραγκούση λέγοντας πως “λέει το υπουργείο πως δεν έχει θέσεις και θα τις φέρετε τέλος Αυγούστου. Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό; Μας λέτε ότι το υπουργείο δεν έχει θέσεις και θα τις φέρετε στο τέλος του μήνα; Μα εν μέσω τουριστικής περιόδου να υπάρχει τέτοια αντιμετώπιση; Ειλικρινά εγώ εκπλήσσομαι”.


Στο σημείο αυτό ο κ. Ραγκούσης προσπάθησε να παρέμβει λέγοντας στη Βάσω Παπανδρέου ότι έχει πει δύο πράγματα που δεν είναι ακριβή, αλλά η κα Παπανδρέου ως πρόεδρος της Επιτροπής δεν του έδωσε το λόγο και συνέχισε να μιλάει.


Από την πλευρά της, η πρώην υπουργός, Λούκα Κατσέλη δήλωσε ότι πρέπει να λήξουν όλα το γρηγότερο δυνατό και όχι στα τέλη Αυγούστου.

Πυρά δέχθηκε ο κ. Ραγκούσης και από την βουλευτή, Τόνια Αντωνίου η οποία έκανε λόγο για ανατροπή κυβερνητικής απόφασης και ασυνέπεια της κυβέρνησης, ενώ δήλωσε χαρακτηριστικά "πως δεν μπορεί  να λειτουργεί η Κυβέρνηση αλά καρτ. Θέλουμε να μας πει σήμερα ηγεσία υπουργείου σε τι διαφωνεί με Π.Δ. Ρέππα. Θέλουμε να μας πείτε τι θα κάνετε! Θα εφαρμόσετε άλλο μοντέλο;".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου