ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Ενας μισθός την ημέρα για τα μπάνια του Λαμπρινίδη







Τελικά οι σοσιαλιστές ξέρουν να περνάνε καλά! Στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου ή στον αντιπρόεδρο Θόδωρο Πάγκαλο, αλλά και σε τόσους άλλους που κατά καιρούς έχουν καταλύσει σε..
πανάκριβα ξενοδοχειακά συγκροτήματα, έρχεται να προστεθεί και ο έχων ευρωπαϊκό αέρα από τη θητεία του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο υπουργός Εξωτερικών Σταύρος Λαμπρινίδης.
Ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας, προφανώς βλέποντας τον πολιτικό του μέντορα Γιώργο Παπανδρέου να μη... μαζεύεται από τα νησιά και τις θάλασσες, αποφάσισε να κάνει τις δικές του διακοπές με την οικογένειά του, δαπανώντας την ημέρα όσο παίρνει ένας μισθωτός τον μήνα, προκαλώντας με αυτόν τον τρόπο τους Ελληνες πολίτες, οι οποίοι βιώνουν τις συνέπειες της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης!
Για λογαριασμό του υπουργού και της αστυνομικής συνοδείας του, η οποία έχει ενισχυθεί και από αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Ρεθύμνου, έχουν νοικιαστεί δύο βίλες, που διαθέτουν ιδιόκτητη πισίνα. Η καθημερινότητα του υπουργού Εξωτερικών περιλαμβάνει βόλτες με ποδήλατο σε χωματόδρομους και απόμερα μονοπάτια, μακριά από τα βλέμματα του κόσμου, καθώς ο κίνδυνος να βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με κάποιον «Αγανακτισμένο» είναι ορατός, ήδη έχει επισκεφτεί την ιστορική μονή του Αγίου Πνεύματος στον Κισσό, ενώ καθημερινά εκδράμει με τη συνοδεία του προς άγνωστες περιοχές και επιστρέφει αργά τη νύχτα. Μάλιστα προχθές έφυγε με πέντε αυτοκίνητά της και δεν επέστρεψε παρά μόνο στις 10 το βράδυ!
Ειδικότερα, σύμφωνα με την κρητική, έγκυρη ιστοσελίδα cretalive, ο κ. Λαμπρινίδης μαζί με την οικογένειά του έχει καταλύσει από το περασμένο Σάββατο στο Ρέθυμνο, σε συγκρότημα με πέτρινες βίλες. Σύμφωνα πάντα με την ιστοσελίδα, το συγκρότημα (η βίλα στην οποία διαμένει ονομάζεται Erasmia) βρίσκεται στον δρόμο Παράγκας - Κισσού. Μαζί του, εκτός από τη σύζυγό του και τα δυο του παιδιά, είναι και η αδερφή της συζύγου του. Ολοι μαζί περνούν φυσιολατρικές διακοπές, με τη δέουσα όμως πολυτέλεια, την οποία δεν μπορεί να απολαύσει ο μέσος Ελληνας πολίτης. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη βίλα είναι 130 τ.μ., διαθέτει 3 υπνοδωμάτια και μπορεί να φιλοξενήσει έως 6 άτομα, ενώ τη συγκεκριμένη περίοδο το κόστος ανά διανυκτέρευση φτάνει τα 220 ευρώ!
Ο υπουργός Εξωτερικών έφτασε στην Κρήτη αμέσως μετά την επίσκεψή του στην Ιμβρο. Αφίχθη στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου κι από εκεί, οδικώς, έφτασε στην ορεινή περιοχή του Ρεθύμνου, η οποία σημειωτέον γειτνιάζει με τα χωριά που απανθρακώθηκαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές στον Δήμο Αγίου Βασιλείου, με τον κρατικό μηχανισμό να είναι ανίκανος να αποτρέψει την καταστροφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου