ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Την Παρασκευή οι αποφάσεις για Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα









Την ερχόμενη Παρασκευή αναμένονται οι αποφάσεις της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ μετά τις απολογίες των ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλας, καθώς και του Αχιλλέα Μπέου και του Σταύρου Ψωμιάδη..
Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των εμπλεκομένων ΠΑΕ και φυσικών προσώπων (Αχιλλέας Μπέος, Σταύρος Ψωμιάδης) στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία τούς έδωσε διορία έως το μεσημέρι της Παρασκευής για να καταθέσουν συμπληρωματικά υπομνήματα. Στη συνέχεια θα συνεδριάσει η επιτροπή, για να εκδώσει μέχρι το βράδυ εκείνης της ημέρας την απόφαση. Έτσι, σε ότι αφορά την εγχώρια δικαιοσύνη οι αποφάσεις θα είναι τελεσίδικες, όμως, θεωρείται δεδομένο ότι οι εμπλεκόμενοι θα προσφύγουν και σε δικαστήρια στο εξωτερικό. Κατά την απολογία της ΠΑΕ Καβάλα, που ακολούθησε αυτή του Ολυμπιακού Βόλου και του Αχιλλέα Μπέου, επτά δικηγόροι (!) και ο Σταύρος Ψωμιάδης παρέθεσαν τα επιχειρήματά τους για να πείσουν την επιτροπή πως η απόφαση για υποβιβασμό του συλλόγου ήταν νομικά αστήρικτη. Οι εκπρόσωποι της μακεδονικής ομάδας ανέφεραν πως δεν υπάρχει καμία σχέση του Μάκη Ψωμιάδη με την Καβάλα, πρόσθεσαν πως για να συσταθεί εγκληματική οργάνωση απαιτούνται τουλάχιστον τρία άτομα και δεν… συμπληρώνεται βάσει της δικογραφίας αυτός ο αριθμός από τη στιγμή που απαλλάχθηκε ο Γιάννης Παπακώστας, ενώ ανέφεραν πως η αναφορά περί στοιχηματισμού του Μάκη Ψωμιάδη για ίδιον όφελος αθωώνει την Καβάλα Επίσης πρόσθεσαν πως δεν αποδεικνύεται πως ούτε ο Μάκης Ψωμιάδης, ούτε ο γιος του Σταύρος έχουν στοιχηματίσει, ενώ συμπλήρωσαν για τις κατηγορίες περί εκβίασης πως δίχως εκβιαζόμενο δεν υπάρχει τέτοια πράξη. Οι νομικοί εκπρόσωποι του συλλόγου τόνισαν πως θα πρέπει να ανασταλεί η όλη διαδικασία, να ισχύσει το τεκμήριο της αθωότητας και να μη ληφθεί καμία απόφαση για υποβιβασμό ή όχι, παρά μόνο αφού υπάρξει απόφαση από ποινικά δικαστήρια. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ο Σταύρος Ψωμιάδης είπε: “Εχω εξευτελιστεί σαν άνθρωπος κι εγώ και το τεκμήριο της αθωότητάς μου. Μπήκαμε αρχικά στην ομάδα μετά από προτροπή του δημάρχου κι εγώ και η αδερφή μου με ένα 5%. Η ομάδα μου κατηγορείται για σχέση με τον πατέρα μου, η οποία δεν υπάρχει καθώς και με στοιχεία που δεν υπάρχουν» είπε, ενώ αναφερόμενος στη λίστα της UEFA τόνισε: “Η αναφορά είναι μόνο στοιχεία. Οι άνθρωποι είναι άσχετοι με μπάλα”. Ο Αλέξης Κούγιας που βρέθηκε στα γραφεία της δευτερβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ, κατέθεσε ως μάρτυρας και υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι: “Γνωρίζω τι γίνεται στο προσκήνιο και το παρασκήνιο. Γνωρίζω πως ο Μάκης Ψωμιάδης κινεί τα νήματα στην Καβάλα”, ενώ μετά από σχετική ερώτηση απάντησε: “Δεν γνωρίζω αν ποτέ έχει πληρώσει ή δωροδοκήσει.” Τέλος, πρόσθεσε πως “… αυτό που έγινε με το στήσιμο των πρωταθλημάτων από το 2004 κι έπειτα είναι φοβερό. Μπήκαν μπράβοι στο ποδόσφαιρο, έφεραν ένα καθεστώς τρομοκρατίας και η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν έκανε τίποτα”.
Επιθετική απάντηση Ολυμπιακού στον Κούγια! Σε ανακοίνωση στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ γίνεται λόγος για επιμόνως επιδιωκόμενη δωρεάν αυτοδιαφήμιση του κ. Κούγια, ενώ η διοίκηση των Πειραιωτών προειδοποιούν για νόμιμη προσφυγή στα δικαστήρια. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: Είναι πανελληνίως γνωστή η δίψα αυτοπροβολής του κ. Κούγια. Στο πλαίσιο αυτής της επιμόνως επιδιωκόμενης δωρεάν αυτοδιαφήμισης, είναι απολύτως αντιληπτή η επιδίωξή του να εντάξει τον εαυτό του στους σπουδαίους και ισότιμα υπολογίσιμους, ακόμα και με την ιδιότητα του "μισητού εχθρού" του κ. Μαρινάκη, χάρη την οποία όμως δεν θα του κάνουμε. Είναι όμως ακατανόητη η άνεση με την οποία διαδίδει εν γνώσει του ψευδέστατα γεγονότα και η συμπεριφορά αυτή τον εκθέτει ως συκοφάντη. Θα κληθεί, συνεπώς, να καταβάλλει ακριβό το τίμημα της αυτοδιαφήμισης με την νόμιμη προσφυγή στα αρμόδια δικαστήρια. 
 Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου