ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Γνωρίζατε ότι υπήρχε δομή του Δήμου Γρεβενών που... ξεχάστηκε;









Μία σημαντική για τους μικρούς δημότες υποδομή του Δήμου Γρεβενών επισκέφθηκε το Σάββατο 30 Ιουλίου 2011 ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης, στο πλαίσιο της προσπάθειας ενεργοποίησης και..
συντήρησης των ξεχασμένων υποδομών του Δήμου Γρεβενών. Πρόκειται για το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής το οποίο βρίσκεται στην είσοδο της Πόλης των Γρεβενών και παρά το ότι κατασκευάσθηκε πριν από χρόνια δεν λειτούργησε σχεδόν ποτέ.
«Ξεκινάμε άμεσα και ενεργοποιούμε όλες τις ξεχασμένες υποδομές του δήμου με στόχο να τις παραδώσουμε προς χρήση στους δημότες μας δήλωσε ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης. Το συγκεκριμένο πάρκο θέλουμε να αποτελέσει σημαντικό εκπαιδευτικό εργαλείο από τις σχολικές μονάδες του δήμου μας.
Πρόθεσή μας ο χώρος να είναι ανοιχτός καθημερινά τον οποίο θα μπορούν να επισκέπτονται οι μικροί μας φίλοι χωρίς καμία επιβάρυνση.
Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών παρέμβασης το πάρκο θα είναι έτοιμο και οι μικροί «οδηγοί» θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα σήματα κυκλοφορίας με τη χρήση 15 μικρών οχημάτων και 12 ποδηλάτων που διαθέτει ο Δήμος, ενώ σε συνεργασία με το σύλλογο μηχανικών Γρεβενών θα προσπαθήσουμε να διοργανώσουμε εκπαιδευτικά μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής για τα παιδιά».


Το μικρό αμφιθέατρο που υπάρχει στο χώρο θα αξιοποιηθεί για παιδικές παραστάσεις και δραστηριότητες ενώ στην έκθεση που υπάρχει στο διπλανό κτίριο για το Πρόγραμμα Life, οι μικροί επισκέπτες θα μπορούν να γνωρίσουν την άγρια πανίδα και χλωρίδα του τόπου μας. «Θέλουμε τόνισε να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες σε μικρούς και μεγάλους».


Τον κ. Δήμαρχο συνόδευαν οι Αντιδήμαρχοι Γρεβενών κ.κ. Κων/νος Μιχαλογιάννης και Χρήστος Παρασκευαΐδης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Γεώργιος Αρμπάρας, Οδυσσέας Βλάχος και Βάιος Κόραβος.


Στο πάρκο ήταν και αρκετοί γονείς με τα παιδιά τους, στα οποία δόθηκε η ευκαιρία οδηγώντας τα οχήματα, να αισθανθούν για λίγο «μεγάλοι και έμπειροι οδηγοί».

1 σχόλιο:

  1. Ορίστε λοιπόν η απάντηση στους κακεντρεχείς ότι η νυν Δημοτική Αρχή δεν ...παράγει έργο!!!
    Εξάλλου ήταν απασχολημένη με τις ...δολιοφθορές από τους αόρατους εχθρούς στο δίκτυο ύδρευσης και με τις ...απειλές κατά της ζωής του Δημάρχου!!!
    Ολο το σύμπαν συνομοτεί εναντίον του Κουπτσίδη!!!
    Υπάρχει μια πλανητική συνομοσία που θέλει να μηδενίσει το τεράστιο έργο του...
    Α! ξέχασα: Φτάνει πια με το Αστεροσκοπείο... Το χιλιοπαίξατε...
    Να κάνατε τουλάχιστον μια ώριμη μελέτη για το έργο;;; Λέω εγώ τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή