ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Κούρσα θανάτου με τρεις νεκρούς στη Λαμία

Στο τμήμα της ΠΑΘΕ, που δεν έχει διαχωρστική νησίδα, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ασθενοφόρο





Τρεις νεκροί και ένας τραυματίας είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που έγινε 40 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα στο 208ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας, στο ύψος της Λαμίας..

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αξιωματικοί της Τροχαίας το δυστύχημα συνέβη όταν 55χρονος οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου, μάρκας Μερσεντές, με πινακίδες κυκλοφορίας Φθιώτιδας, κινούμενος προς Αθήνα επιχείρησε προσπέραση με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με ασθενοφόρο που κατευθύνονταν προς Αλεξανδρούπολη.
Από την σφοδρή σύγκρουση έχασαν την ζωή τους ο 55χρονος, η 46χρονη συνοδηγός του από την Πολωνία, καθώς και ο οδηγός του ασθενοφόρου, ενώ τραυματίστηκε ο γιατρός που επέβαινε στο ίδιο όχημα. Το ασθενοφόρο ανήκε σε ιδιωτική κλινική της Αλεξανδρούπολης.
Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. σημείωναν πως αν και δεν έχουν σημειωθεί τα τελευταία δυο χρόνια στο συγκεκριμένο σημείο της Εθνικής Οδού σοβαρά τροχαία ατυχήματα, είναι από τα πιο επικίνδυνα της ανολοκλήρωτης ακόμα ΠΑΘΕ, καθώς ο δρόμος στενεύει σημαντικά και επιπλέον είναι το μόνο τμήμα που δεν έχει διαχωριστική νησίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου