ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Τέλος Αυγούστου η νέα λίστα με τα βαρέα









Μέχρι το τέλος Αυγούστου θα έχει ολοκληρωθεί η νέα λίστα των βαρέων και ανθυγιεινών επαγγελμάτων, που θα αφορά το 80% των ειδικοτήτων, οι οποίες θα απαρτίζουν το σχετικό κατάλογο. Ο κατάλογος θα..
συμπληρωθεί με την αξιολόγηση των ειδικοτήτων που είναι υποψήφιες προς ένταξη.
Ο υπουργός Εργασίας Γ. Κουτρουμάνης ξεκαθάρισε σήμερα Τετάρτη πως το χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση της λίστας και την έκδοση της σχετικής υπουργικής απόφασης έως το τέλος τρέχοντος μηνός, θα τηρηθεί απαρεγκλίτως.
Ο υπουργός συναντήθηκε με την Ομοσπονδία Επισιτισμού και Υπαλλήλων Τουριστικών Επαγγελμάτων, στο πλαίσιο των επαφών με φορείς και οργανώσεις με θέμα την επικαιροποίηση της λίστας των Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων. Ως γνωστόν πολλές από τις ειδικότητες των τουριστικών και επισιτιστικών επαγγελμάτων, αναμένεται να εξαιρεθούν από τα βαρέα επαγγέλματα.
Οι εισφορές των επαγγελματιών
Ακολούθως, ο υπουργός είχε συνάντηση με τα προεδρεία των Εμπόρων και Επαγγελματοβιοτεχνών, στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκε το πρόβλημα χρηματοδότησης του ασφαλιστικού ταμείου των ελευθέρων επαγγελματιών (ΟΑΕΕ), καθώς η ρύθμιση για τις εξόφληση των οφειλών προς το ταμείο.
Οι πρόεδροι των δύο οργανώσεων, Δ. Ασημακόπουλος και Β. Κορκίδης, αναφέρθηκαν στις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες και στην αδυναμία τους σε πολλές περιπτώσεις να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους για την καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών στο Ταμείο τους.
Ο κ. Κουτρουμάνης δεσμεύτηκε ότι να εξετάσε το αίτημα των οργανώσεων για μετάταξη των επαγγελματιών σε κατώτερη ασφαλιστική κατηγορία, με μικρότερες εισφορές, για τους ασφαλισμένους. Διευκρινίστηκε, τη δυνατότητα αυτή θα έχουν μόνο όσοι υπαχθούν σε ρυθμίσεις των παλαιότερων οφειλών τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου