ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Μπέος: Ο κ. Μπιτσαξής δρομολόγησε την εξόντωση μου








“Ο Ολυμπιακός Βόλου έδωσε μπουνιά στο κατεστημένο και αυτό πείραξε πολύ κόσμο. Ο κ. Μπιτσαξής δρομολόγησε την εξόντωσή μου κι έχω στοιχεία για αυτό. Η στοχοποίηση έχει να κάνει με..
τεράστια συμφέροντα, κατέθεσε ο πρώην ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου, που χειροκροτήθηκε (!) από μέρος του κοινού στην αίθουσα.
“Να εξαντλήσετε την αυστηρότητά σας σε μένα κι όχι στην ομάδα. Δεν φταίει σε τίποτα ο Ολυμπιακός Βόλου για να υποβιβαστεί”, πρόσθεσε, ενώ παρουσιάστηκε βέβαιος πως θα δικαιωθεί στα ευρωπαϊκά δικαστήρια.
Ο Αχιλλέας Μπέος, μάλιστα, ρώτησε τους Ηλία Σολάκη, Ευθύμη Γουσούλη, Στάθη Ρόκα, Γιάννη Ζαραδούκα, που ήταν παρόντες ως μάρτυρες, αν τους είχε ποτέ πιέσει να έχουν μειωμένη απόδοση ή να κάτσουν να χάσουν κι εκείνοι απάντησαν ότι ουδέποτε έχει συμβεί αυτό.
Πρόσθεσε πως το πόρισμα του ΣΔΟΕ δεν έχει δείξει κάτι παράνομο για τον ίδιο, ενώ ζήτησε να μη βγει απόφαση πριν τελεσιδικήσει η υπόθεση στα ποινικά δικαστήρια. Παράλληλα έκανε λόγο για ένα ποδόσφαιρο επιλεκτικών διώξεων στο οποίο δεν θέλει πλέον να συμμετέχει και μάλιστα έχει προχωρήσει τη διαδικασία παραχώρησης των μετοχών.
Στους απολογούμενους δόθηκε δυνατότητα να προσκομίσουν συμπληρωματικά υπομνήματα μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής. Η απόφαση αναμένεται είτε εκείνη την ημέρα, είτε το αργότερο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου