ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Το δυνατότερο ζευγάρι της Βρετανίας

Άντε μετά να πειράξει κανείς το παιδί τους






Το δυνατότερο ζευγάρι της Βρετανίας καταναλώνει περισσότερα από 100 αυγά την εβδομάδα για να καταφέρει να τροφοδοτήσει το σώμα του, ώστε να ανταπεξέλθει στην απαιτητικότατη προπόνηση για τον..
διαγωνισμό Mr. και Ms. Universe. 
Ο 29χρονος Rob Reinaldo και η επίσης 29χρονη σύντροφός του Vanda Pessoa, ξυπνούν κάθε μέρα στις 4 τα ξημερώματα για να ξεκινήσουν το πρόγραμμα γυμναστικής τους, που περιλαμβάνει βάρη και ασκήσεις αεροβικής. Η ημερήσια διατροφή και των δύο μαζί, φθάνει τις 6500 θερμίδες.
Ο Rob έχει κατακτήσει τον τίτλο Mr. Βρετανία 5 φορές και σύμφωνα με τα λεγόμενά του η Vanda είναι η δυνατότερη γυναίκα που έχει ποτέ συναντήσει. Οι δυο τους γνωριστήκαν πριν από 11 χρόνια, που αλλού, αλλά από το γυμναστήριο, όταν ακόμα σπούδαζαν στην Πορτογαλία. Έκτοτε είναι συναθλητές και το 2004 μετακόμισαν στην Αγγλία, μαζί με τον 8χρονο γιό τους.


Αν και ο Rob έχει κατακτήσει 34 συνολικά διεθνείς τίτλους, το μεγαλύτερο όνειρό του είναι αυτός του Mr.Universe. Όμως και η γυναίκα του συμμετέχει σε διαγωνισμούς body-builder, τώρα προετοιμάζονται μαζί και φιλοδοξούν να γυρίσουν με τον υπέρτατο αυτό, τίτλο και οι δύο.





Νewsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου