ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

ΕΛ.ΑΣ.: Πιο ασφαλείς, οι πιο ενημερωμένοι αγρότες







Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, με αφορμή την ύπαρξη περιστατικών κλοπής γεωργικών μηχανημάτων και εργαλείων σε βάρος αγροτών..
σε όλη την Ελλάδα, έκρινε σκόπιμο να δημοσιοποιήσει ορισμένες χρήσιμες συμβουλές για την καλύτερη ενημέρωση των πολιτών.
Συμβουλές προς τους αγρότες για την αποφυγή κλοπών
• Μην αφήνετε τα γεωργικά εργαλεία – μηχανήματά σας, εκτεθειμένα σε αφύλακτα και ερημικά σημεία, από όπου είναι εύκολη η κλοπή τους.
• Φωτογραφίζετε τα μηχανήματά σας, για να έχετε να παραδώσετε φωτογραφίες στην τοπική αστυνομική αρχή σε περίπτωση κλοπής.
• Καταγράφετε τους αριθμούς πλαισίου, κινητήρα, κιβωτίου ταχυτήτων, εμπρόσθιου άξονα, αλλά και όπου αλλού υπάρχει προκειμένου να τα γνωρίζετε για να τα παραδώσετε στην τοπική αστυνομική αρχή σε περίπτωση κλοπής.
• Τοποθετείτε στις εγκαταστάσεις και στα μηχανήματά σας συναγερμούς ή άλλες τεχνικές λύσεις που θα αποτρέπουν ή θα δυσκολεύουν τους επίδοξους δράστες κλοπών.
• Κλειδώνετε τα γεωργικά μηχανήματά σας και μην αφήνετε τα κλειδιά πάνω στο μηχάνημα ακόμα και σε προσωρινή απομάκρυνσή σας
• Αναφέρετε στην τοπική αστυνομική αρχή, οτιδήποτε σας προξενεί την εντύπωση ότι μπορεί να σχετίζεται με κλοπές γεωργικών μηχανημάτων – εργαλείων.
• Έχετε πρόχειρα τα τηλέφωνα της τοπικής αστυνομικής αρχής με τα οποία θα πρέπει να επικοινωνήσετε σε περίπτωση ανάγκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου