ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Mεγαλοεπιχειρηματίας των Γρεβενών













Στο site Grevenain.gr διαβάσαμε το παρακάτω άρθρο που αναφέρεται σε απόφαση της οικονομικής επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας να μην..
πληρώσει Γρεβενιώτη επιχειρηματία για δημοσιεύσεις έργων. Γιατί άραγε; 
Το άρθρο έχει ως εξής:
Οι ειδήσεις τρέχουν, τα γεγονότα λαμβάνουν χώρα στον νομό Γρεβενών, τα οποία είναι άξιο λόγου να τα σχολιάσουμε, να τα αναλύσουμε, να τα ερευνήσουμε, για να τα δώσουμε στους Γρεβενιώτες να έχουν άποψη για όλα αυτά που συμβαίνουν εν αγνεία τους. Από έγκυρη πηγή μάθαμε ότι μεγαλοεπιχειρηματίας και περιφερειακός σύμβουλος των Γρεβενών προσκόμισε στην οικονομική υπηρεσία της αντιπερειφεριας περίπου 25 τιμολόγια που αφορούν δημοσιεύσεις έργων, για να ... πληρωθεί με το ποσόν των 6000 € Όπως έχουμε πληροφορηθεί η οικονομική υπηρεσία της αντιπεριφερειας διενέργησε έλεγχο αν πράγματι για τα τιμολόγια αυτά ήταν υπόχρεη η αντιπεριφέρεια. Μετά τον έλεγχο που έγινε από τους αρμόδιους υπαλλήλους διαπίστωσαν ότι οι δημοσιεύσεις αυτές αφορούσαν έργα που δεν έγιναν ποτέ, κατά συνέπεια οι εργολάβοι δεν ήταν υποχρεωμένοι να τα πληρώσουν. Μόνο 2 τιμολόγια αξίας 200 € έκριναν ότι έπρεπε να πληρωθούν αλλά και αυτά δεν τα ενέκρινε η οικονομική επιτροπή της περιφέρειας και με τη συναίνεση της μείζονος αντιπολίτευσης, δηλαδή της παράταξης που ο εν λόγω μεγαλοεπιχειρηματίας είναι περιφερειακός σύμβουλος. Απ όλα αυτά καταλαβαίνετε ότι κάποιοι προκαλούν την κοινή γνώμη. Γιατί εφόσον γνώριζε ότι τα έργα δεν έγιναν γιατί ζήτησε τα χρήματα; ήθελε να εξαπατήσει την οικονομική επιτροπή της αντιπεριφερειας; χρησιμοποιώντας έμμεσες μεθόδους; Να τον παρομοιάσουμε τον εν λόγω μεγαλοεπιχειρηματία με την λαϊκή ρύση που μας διδάσκει ότι ο λύκος μόνο την τρίχα του αλλάζει; να πούμε ότι με αυτήν την ενέργεια ήθελε να δημιουργήσει προβλήματα στην αντιπεριφερεια και εν γένει στην περιφέρεια; Αν θα το αναλύσουμε ποιο εκτενέστερα για προβοκάτσια μου μοιάζει περισσότερο. Τις επόμενες μέρες θα σας αναρτήσουμε τα πρακτικά της οικονομικής επιτροπής της περιφέρειας για να τεκμηριώσουμε στο έπακρο όλες αυτές τις κινήσεις του εν λόγω αναξιοπαθούντα μεγαλοεπιχειρηματία και περιφερειακού συμβούλου του νομού Γρεβενών. 
 Νίκος Παγιαλάκης


ΥΓ ΑΕΤΟΥ4: Περιμένουμε την απάντηση τόσο του ιδίου του Περιφερειακού Συμβούλου, όσο και την απόφαση της Οικονομικής επιτροπής. Θα θέλαμε επίσης να μάθουμε : ποιός έφερε το θέμα στην οικονομική επιτροπή και τι συμφέρον είχε...

3 σχόλια:

  1. ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΔΕ ΜΠΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟ ΣΟΥ ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΙ ΤΟΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. άντε ρε τώρα ,που μου το παίζεται όλοι αγγελούδια ,δεν ξέρει με τη να ασχοληθεί ο κόσμος και κοιτάει να βρίσκει θέματα , ο κύριος x και η κυρια k άρχισαν την συνεργασία βλέπετε και νομίζουν ότι κάτι κάνουν .γιατί κύριε χρηστο τα βάζεις μονο εδώ και όχι στην ιστοσελίδα του σταθμού σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ... Ο ΚΑΘΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ SITE ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ "ΑΝΕΒΑΖΕΙ". ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ (ΣΥΜΦΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ) ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ..., ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή