ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

"Mαμά, οι αρκούδες με τρώνε ζωντανή!"







Ανατριχίλα προκαλεί η περιγραφή μιας μητέρας από την Ρωσία, η οποία μιλούσε με την μονάκριβη κόρη της την ώρα που την κατασπάραζαν αρκούδες. «Mαμά, οι αρκούδες με τρώνε..
ζωντανή!», είπε στο τηλέφωνο η 19χρονη Olga Moskalyova από τη Ρωσία. Η κοπέλα που ήταν φοιτήτρια Ψυχολογίας βρήκε τραγικό θάνατο μαζί με τον πατριό της κατά την διάρκεια εκδρομής σε μια περιοχή ανατολικά της Σιβηρίας.
Η μητέρα της άτυχης κοπέλας δέχτηκε κλίση από την κόρη της την ώρα του μοιραίου περιστατικού, όμως στην αρχή νόμιζε ότι πρόκειται για φάρσα. «Μαμά βοήθεια, μια αρκούδα με τρώει ζωντανή», της είπε… Μετά από λίγο όμως κατάλαβε, αφού ο τόνος της φωνής της γινόταν όλο και πιο σπαρακτικός. «Μαμά, δεν πονάω πια. Δεν αισθάνομαι τον πόνο. Συγχώρεσε με για όλα. Σε αγαπώ τόσο πολύ», ήταν τα τελευταία της λόγια. Η μητέρα που ξαφνικά έχασε την επικοινωνία με την κόρη άρχισε να τηλεφωνεί στον άντρα της, ο οποίος ήταν ήδη νεκρός. «Θα έπρεπε να είχε σταματήσει η καρδιά μου από το σοκ εκείνη την ώρα. Νόμιζα ότι θα πάθω καρδιακό», εξηγεί και τα μάτια της γεμίζουν δάκρυα. Λίγο μετά το τηλεφώνημα, έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικές αρχές με τον αδερφό του θύματος, οι οποίοι ήρθαν αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο θέαμα. Έξι κυνηγοί έφτασαν στο σημείο και σκότωσαν τις τέσσερις αρκούδες, όμως ήταν πλέον πολύ αργά…
ΤRELOKOUNELI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου