ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Πωλείται το Panthermobile - Βγαίνει σε δημοπρασία το αυτοκίνητο του Ροζ Πάνθηρα







Ένα από τα ιστορικότερα οχήματα της showbiz, αυτό της τηλεοπτικής σειράς του Ροζ Πάνθηρα, πωλείται για 2η φορά. Η τηλεοπτική σειρά «Pink Panther Show» ήταν στο..
πρόγραμμα του NBC των Η.Π.Α. από το 1969 έως το 1976. Σε αυτήν, σημαντικό ρόλο έπαιζε το όχημα του Ροζ Πάνθηρα, το οποίο έμεινε γνωστό ως «Panthermobile». Υπεύθυνος για το σχεδιασμό του ήταν ο μάστερ του Hollywood Jay Ohrberg, στον οποίο ανήκει επίσης η πατρότητα άλλων οχημάτων – θρύλων, όπως ο Κ.Ι.Τ.Τ. του Knight Rider (Ιππότης της Ασφάλτου), ο General Lee των Dukes of Hazzard, τα Batmobile των 1966 και 1989, το DeLorean του Back To The Future (Επιστροφή στο μέλλον), το Ford Gran Torino των Starsky & Hutch και το όχημα των Flinstones.





O Jay Ohrberg πούλησε σε πλειστηριασμό το Panthermobile το 2007, αντί του ποσού των 99.500 ευρώ. Το αυτοκίνητο βρίσκεται στην αρχική του μορφή και μια ανακατασκευή θα κρινόταν σκόπιμη λόγω των 42 χρόνων που έχει στην «πλάτη» του (ο κινητήρας, για παράδειγμα, δε λειτουργεί). Ο online πλειστηριασμός θα ξεκινήσει στις 4 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 14 Οκτωβρίου, με την εκτίμηση τιμής να βρίσκεται ανάμεσα στις 57 και 113 χιλιάδες ευρώ.





Πηγή: autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου