ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Η Vodafone εξαγοράζει(;) τη Wind..









Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις σε επιχειρηματικό επίπεδο, όχι μόνο σε τραπεζικό επίπεδο αλλά σε όλους τους κλάδους. Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως πολύ κοντά στην εξαγορά..
της WIND βρίσκεται η VODAFONE σε ένα deal που αν οριστικοποιηθεί δημιουργεί έναν ισάξιο αντίπαλο στο σχήμα του OTE-Deutsche Bank (COSMOTE). Το τίμημα που θα κληθεί να πληρώσει η Vodafone για την εξαγορά της Wind θα φτάσει ή και θα ξεπεράσει το 1 δισ. ευρώ.
Όπως αναφέρει το protothema.gr, η συγχώνευση αυτή θα προκαλέσει την απώλεια πάνω από 1000 θέσεων εργασίας και στις δύο εταιρίες. Ήδη οι μέτοχοι της WIND επεξεργάζονται σχέδιο εθελούσιας εξόδου για τους εργαζόμενους τους το οποίο θα ενεργοποιηθεί τους επόμενους μήνες .
Η ολοκλήρωση της εξαγοράς αναμένεται μέχρι τα Χριστούγεννα αφού πρώτα πρέπει να δώσει το πράσινο φως η επιτροπή ανταγωνισμού τόσο της Ελλάδας όσο και της Ε.Ε..
Η αγωνία για τις τελευταίες επιχειρηματικές εξελίξεις είναι μεγάλη καθώς αναζητείται ο τρόπος της ανάκαμψης μέσω των συνεργείων.


Ανακοινώσεις
Σε ανακοίνωσή της, η Vodafone Group αναφέρει ότι «επιβεβαιώνει ότι έχει ξεκινήσει συζητήσεις με την Largo Limited για τη διερεύνηση πιθανής επιχειρηματικής συνεργασίας μεταξύ Vodafone Ελλάδας και WIND Ελλάς».
Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι η «αναφορά που γίνεται σε δημοσιεύματα ότι το Vodafone Group συζητά να εξαγοράσει τη WIND Ελλάς έναντι μετρητών δεν είναι αληθής».
Οι συζητήσεις, προστίθεται στην ανακοίνωση, βρίσκονται σε αρχικό επίπεδο και δεν υπάρχει καμία βεβαιότητα ότι θα οδηγήσουν σε κάποια συμφωνία.
Από την πλευρά της η WIND Ελλάς στην ανακοίνωσή της σημειώνει ότι «οι μέτοχοι της βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Όμιλο Vodafone, που ενδέχεται ή όχι να οδηγήσουν σε έναν επιχειρηματικό συνδυασμό μεταξύ των εταιριών WIND Ελλάς και Vodafone Ελλάδος. Σε αυτό το χρονικό σημείο, δεν υπάρχει καμία εγγύηση για το αν οι εν λόγω συζητήσεις θα καταλήξουν σε συμφωνία. Περαιτέρω ενημέρωση θα γίνει εφόσον υπάρξει σαφές αποτέλεσμα των συζητήσεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου