ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Μία... Τούλα στο βρετανικό X-Factor

Η Ελληνίδα ράπερ θα κρίνει τα νέα ταλέντα






Είναι μια ιστορία δακρύων. Δακρύων χαράς και δακρύων λύπης. Η 23χρονη βρετανή Τουλίσα Κοντοσταύλος, με την Ελληνική καταγωγή θα πάρει απόψε μια μεγάλη χαρά. Θα δει τον εαυτό της για..
πρώτη φορά στο γυαλί, ως κριτή στο βρετανικό X-Factor, το τηλεοπτικό σόου για ταλέντα του τραγουδιού που αιχμαλωτίζει εκατομμύρια Βρετανούς στους τηλεοπτικούς δέκτες τους στο κανάλι ITV1 τα βράδια του Σαββάτου.
Ως τραγουδίστρια του χιπ χοπ συγκροτήματος N-Dubz, η Τούλα-Παυλίνα Κοντοσταύλου - Τουλίσα Κοντόσταβλος για τους Βρετανούς - έχει γνωρίσει πρωτοφανείς επιτυχίες σε ελάχιστα χρόνια.
Υπάρχουν όμως και τα δάκρυα της λύπης. Πίσω από την επιτυχία των τριών νεαρών που έφτιαξαν το συγκρότημα, βρίσκεται ένας άλλος Ελληνας. Το όνομά του είναι Βύρων Κοντόσταυλος και είναι θείος της Τούλας. Μαζί με τον πατέρα της, δηλαδή τον αδελφό του Πλάτωνα Κοντόσταυλο έπαιζαν τη δεκαετία του '70 στους Mungo Jerry του Ρέι Ντόρσετ, το συγκρότημα που με το θρυλικό τραγούδι «In the Summertime» πούλησε 30 εκατ. δίσκους. Με τα χρήματα που είχε κερδίσει από την περίοδο της συμμετοχής του στους Mungo Jerry, ο Μπάιρον Κοντόσταβλος, έφτιαξε στούντιο ηχογράφησης. Και αποφάσισε να βάλει τον γιο του Ντίνο (Κωνσταντίνο) Κοντόσταυλο, γνωστό σήμερα ως ράπερ Ντάπι, στον δρόμο της μουσικής, μαζί με την ανιψιά του και έναν φίλο τους, τον Ρίτσαρντ Ρόουσον (ή Φέιζερ). Στον δρόμο της μουσικής, για να αποφύγουν άλλα μονοπάτια της ευκολίας και της παρακμής στην όχι και τόσο ήσυχη γειτονιά του Βόρειου Λονδίνου, όπου μεγάλωσαν.
Τον Βύρωνα Κοντόσταυλο τον βρήκε νεκρό στον καναπέ του σπιτιού του ο γιος του Ντάπι ένα βράδυ του 2007. Είχε πάθει καρδιακή προσβολή. Ισα που είχε προλάβει να δει το δημιούργημά του, το συγκρότημα γιου και ανιψιάς, να κάνει δυναμική εκκίνηση μπαίνοντας για πρώτη φορά στο τοπ 40.
Τα δάκρυα όμως δεν σταματούν εδώ. Η Τουλίσα πέρασε δύσκολα χρόνια όταν ακόμη λεγόταν Τούλα. Είδε τους γονείς της, τον Πλάτωνα Κοντόσταυλο και την ιρλανδή μητέρα της Αν Μπιρν, τραγουδίστρια άλλοτε των Jeep, να χωρίζουν όταν εκείνη ήταν εννέα ετών. Είχε κρίσεις κατάθλιψης, έκανε απόπειρες αυτοκτονίας, προκαλούσε πληγές στο κορμί της, έμπλεξε με ναρκωτικά, πολύ αλκοόλ και σε καβγάδες με συμμορίες. Ευτυχώς, υπήρχε ο θείος που την πήγαινε καθημερινά στο στούντιο και της έλεγε να είναι δυνατή.
Και κάπου εδώ αρχίζει το... δράμα. Όπως γράφουν σήμερα «Τα Νέα», μια βουλευτής των Συντηρητικών ξεσπάθωσε, λέγοντας πως τέτοιες εκπομπές όπως το X-Factor δίνουν κοινωνικά πρότυπα και πως η Τουλίσα Κοντόσταβλος δεν είναι ακριβώς αυτό που θα θέλαμε να είναι τα παιδιά μας. Ο παραγωγός Σάιμον Κόουελ ήθελε όμως ακριβώς αυτό: μια κοπέλα του φαστ φουντ και των βιντεογκέιμ που πέτυχε στη ζωή της και μπορεί να εκφράσει τους σύγχρονους εφήβους, που έβλεπαν στην εκπομπή αυτή μόνο γερασμένες - για τα κριτήριά τους - φάτσες.




Newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου