ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Πράσινοι "κεραυνοί" για βόλεμα κολλητών στο ΕΚΑΒ

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ξεσπάθωσε και μίλησε ανοιχτά και για διασπάθιση του δημοσίου χρήματος στο ΕΚΑΒ






Σε καταγγελίες προχώρησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής για ΕΚΑΒ, κάνοντας λόγο για..
εξυπηρέτηση κομματικών παραγόντων και αναφέρθηκε σε μια σειρά περισταστικών που έχουν να κάνουν με διασπάθιση δημοσίου χρήματος, αλλά και παράνομες μετατάξεις, περίεργες μεταθέσεις κλπ.
Ο κ. Κωνσταντινόπουλος έκανε λόγο για περιστατικό με ασθενοφόρο που επισκευάστηκε στην Αθήνα μετά απο 6 μήνες έναντι 9500 ευρώ, όταν υπήρχε προσφορά για επισκευή στην Τρίπολη έναντι 5000 ευρώ, ενώ έκανε γνωστό ότι δόθηκαν 1200 ευρώ για καθαρισμό ενοικιαζόμενου οικήματος του ΕΚΑΒ, οταν το μίσθωμα ειναι 900 ευρώ.
Επίσης, ο βουλευτής Αρκαδίας κατήγγειλε μέχρι και διακομιδή ελαφιού με ελικόπτερο. Όπως σημείωσε, "δεν μπορούμε να λέμε οτι θα φτιάξουμε τη χώρα στο γενικό και όταν φτάνουμε στο ειδικό, να λέμε να σώσουμε τη χώρα, φτιάχνοντας τους κολλητούς μας" και"δεν ανέχομαι τη στιγμή που καταβάλλουμε μια τιτάνια προσπάθεια, να συμβαίνουν τέτοια πράγματα".
Ο διοικητής ΕΚΑΒ Γ. Ροτζιώκος μίλησε για μείωση λειτουργικών δαπανών ΕΚΑΒ κατά 20% και απέρριψε τις αιτιάσεις περί παράνομων μετατάξεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου