ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Σαουδάραβας Πρίγκιπας έκανε πρόταση για τις μετοχές Βαρδινογιάννη!







Ο Βλάσης Τσάκας, που εκπροσωπεί τον Πρίγκιπα Σουλτάν Μπιν Φαρντάν Αλ Σαούντ επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για ύπαρξη κατατεθειμένης πρότασης για..
την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που έχει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Γόντικας: Υπάρχει πρόταση και την εξετάζουμε.Ο κ. Τσάκας βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στα γραφεία της “πράσινης” ΠΑΕ και μ ετέφερε τη σχετική πρόταση στον Δημήτρη Γόντικα από την εταιρία, ιδιοκτήτης της οποίας είναι ο Σαουδάραβας πρίγκιπας Μπιν Φαρντάν Αλ Σαούντ (ο έβδομος διάδοχος του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας).
Μετά το τέλος του Δ.Σ., ο κ. Τσάκας αποκάλυψε: “Μόλις κατατέθηκε η πρόταση, εκπροσωπώ τον τον Σαουδάραβα Σουλτάν Μπιν Φαρντάν Αλ Σαούντ. Είναι ένας νέος πρίγκιπας, 26 χρονών και έχω την τιμή να είναι φίλος μου.
Έκανα πολλές προσπάθειες εδώ και καιρό για να πετύχω την προσφορά, και την καταφέραμε. Πιστεύω θα πάμε καλά, η πρόταση είναι ξεκάθαρη. Μιλάμε για το ποσοστό του κ. Βαρδινογιάννη το οποίο από τις 5 του μήνα διαθέτει δωρεάν. Μιλάμε για ένα πράγμα 220 εκατομμύρια.
Για το αν θα επιδιώξει συνάντηση με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, τόνισε: “Βεβαίως. Μέχρι τέλος του μήνα, στις αρχές Οκτώβριου ο πρίγκιπας θα είναι στην Ελλάδα. Μπορώ να σας δώσω αύριο το προφίλ του. Είναι διάδοχος του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας, έχει πολλές εταιρίες, μία από αυτές ασχολείται με κατασκευές. Είναι νέος με μοντέρνες αντιλήψεις και ενδιαφέρεται για επενδύσεις στην Ελλάδα”.
Για το γεγονός ότι ο ίδιος ο κ. Τσάκας είχε εμπλακεί και σε σενάριο αγοράς πλειοψηφικού πακέτου μετοχών του ΠΑΟΚ είπε: “Εκεί ήταν καθαρά μια μπίζνα, εδώ είναι μια αγάπη”. Για το αν το θέμα του γηπέδου αφορά τον Βοτανικό ή κάτι άλλο, είπε: “Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τον Παναθηναϊκό”.


Απ' την μεριά του, ο Δημήτρης Γόντικας επιβεβαίωσε την ύπαρξη πρότασης για την απόκτηση μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ τόνισε ότι θα προχωρήσει κανονικά η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, βάση της πρότασης Βγενόπουλου:
“Υπάρχει κατατεθειμένη πρόταση. Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ, όπου αποφασίστηκε ο εμπλουτισμός της ημερησίας διάταξης της Γενικής Συνέλευσης, με τα θέματα που είχε θέσει η πλευρά του κ. Βγενόπουλου, η λήξη της παλαιάς αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου, καθώς πέρασε το προβλεπόμενο διάστημα. Όλα τα άλλα θα προχωρήσουν κανονικά."


Από την πλευρά του Μάνος Μαυροκουκουλάκης, εκπρόσωπος του Ανδρέα Βγενόπουλου στο ΔΣ της ΠΑΕ τόνισε: "Η πρόταση του κ. Βγενόπουλου είναι να υπάρξει μια δέσμευση από τον κ. Βαρδινογιάννη όσον αφορά το θέμα της ΓΗΠΕΛ. Όλα δείχνουν ότι είμαστε πολύ κοντά στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ.
Θα ήθελα να ξέρω τους λόγους της ομαδικής παραίτησης των επτά που αποχώρησαν από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ, που εξυπηρετεί, που οδηγεί και δεν μπορεί να πάρει αποφάσεις με όσους έχουν μείνει στο Δ.Σ. Είμαστε στην πλησιέστερη λύση με μία ανακοίνωση που έκανε το πρωί. Η αποχώρηση είχε προαποφασιστεί. Σήμερα είχαμε τους έντεκα για να συμπληρώσουμε την πλειοψηφία. Πάμε για την συνέλευση. Εκείνο που περιμένει ο κ. Βγενόπουλος είναι ένα γράμμα από τον κ. Βαρδινογιάννη."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου