ΑΕΤΟΣ Grevena Γρεβενά : Στη λίστα των best sellers η αυτοβιογραφία του Steve Jobs πριν καν κυκλοφορήσει

Κάντε ΚΛΙΚ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά
Κάντε ΚΛΙΚ

Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2011

Στη λίστα των best sellers η αυτοβιογραφία του Steve Jobs πριν καν κυκλοφορήσει

Την πρώτη θέση στη λίστα του Amazon.com κατάκτησε το βιβλίο "Steve Jobs" του Ουόλτερ Άισαακσον, καταξιωμένου βιογράφου και δημοσιογράφου, το..
πρωί της Παρασκευής (07.10), ενώ σκαρφάλωσε μέχρι την τρίτη θέση στην αντίστοιχη λίστα του Barnes & Noble.
Παρά το γεγονός ότι η βιβλιογραφία αναμενόταν να κυκλοφορήσει στις 21 Νοεμβρίου από το μεγάλο εκδοτικό οίκο Simon & Schuster,μετά την ανακοίνωση του θανάτου του Jobs τα ξημερώματα της Πέμπτης (σε ώρα Ελλάδας) η ημερομηνία μετατοπίστηκε για τις 24 Οκτωβρίου, λόγω της αυξημένης ζήτησης.
Άκρως εντυπωσιακή είναι η συνέχεια της πρώτης δεκάδας της λίστας του Amazon, καθώς συναντάμε άλλα τρία βιβλία που φέρουν στον τίτλο τους το μεγάλο όνομα του οραματιστή της Apple.ioi
Στη δεύτερη θέση βρίσκουμε και πάλι βιβλίο που έχει ως κύριο θέμα του τον Steve Jobs. Ονομάζεται "Εγώ, ο Steve : ο Steve Jobs με δικά του λόγια" και αποτελεί μια ανεπίσημη βιογραφία από τον Τζορτζ Μπίαμ, η οποία αναμένεται στα βιβλιοπωλεία στις 8 Νοεμβρίου.
Στην πέμπτη θέση του καταλόγου βρίσκεται το βιβλίο "Τα μυστικά των καινοτομιών του Steve Jobs: 7 αρχές για να σκέφτεστε διαφορετικά", που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2010, καταγράφοντας άνοδο στις πωλήσεις κατά 4.374%!
Τέλος, στην έβδομη θέση του Amazon κατατάσσεται το βιβλίο "Τα μυστικά των παρουσιάσεων του Steve Jobs", που κυκλοφόρησε το 2009, σημειώνοντας άνοδο 1.383%.
cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου