ΑΕΤΟΣ Grevena Γρεβενά : Ρίψη χημικών και μολότοφ στο Σύνταγμα! - Κουκουλοφόροι έσπασαν την πορεία!

Κάντε ΚΛΙΚ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά
Κάντε ΚΛΙΚ

Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2011

Ρίψη χημικών και μολότοφ στο Σύνταγμα! - Κουκουλοφόροι έσπασαν την πορεία!

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στα σκληρά δημοσιονομικά μέτρα της κυβέρνησης και την εργασιακή εφεδρεία πραγματοποιεί αυτή την ώρα η ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Κλαυθμώνος..

Η αστυνομία έχει λάβει έκτακτα μέτρα για σήμερα, λόγω των συγκεντρώσεων που γίνονται στο κέντρο και των πορειών που θα ακολουθήσουν, ενώ δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί και το θωρακισμένο όχημα "Αίαντας" που διαθέτει αντλία νερού προκειμένου να "διαλύσουν" τους διαδηλωτές σε περίπτωση που σημειωθούν έκτροπα.
13:54 - Αυτή τη στιγμή γίνεται κλεφτοπόλεμος ανάμεσα στους άνδρες των ΜΑΤ και στους κουκουλοφόρους στην πλατεία Συντάγματος και στα στενά πίσω από την Ερμού. Επικρατεί μεγάλη ένταση, οι δυνάμεις της αστυνομίας έχουν κάνει εκτεταμένη χρήση χημικών.

13:50 - Η ένταση έχει μεταφερθεί στη Βασ. Σοφίας όπου οι διαδηλωτές προσπάθησαν να ρίξουν τον σιδερένιο φράχτη, που έχει στήσει εκεί η αστυνομία για να μην πλησιάζουν οι διαδηλωτές στη Βουλή.
13:45 - Φασαρίες στη πλατεία Συντάγματος με τους κουκουλοφόρους να ρίχνουν μολότοφ στους αστυνομικούς και εκείνοι να απαντούν με ρίψη χημικών και κροτίδες! Οι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε έναν πολίτη, ο οποίος έτρεξε να κρυφτεί στο Μετρό για να μην είναι μέσα στα επεισόδια.12:25 - Ξεκίνησε η πορεία των διαδηλωτών προς την πλατεία Συντάγματος.


12:20 - Στην Βασ. Σοφίας στο ύψος της εισόδου της Βουλής έχει στηθεί ήδη από την αστυνομία ο ειδικός σιδερένιος φράχτης, προκειμένου οι διαδηλωτές να μην πλησιάσουν στο Κοινοβούλιο.
Της Μπέττυς Γιάννα
Συνεχή ενημέρωση ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου