ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα Τρίτη

Συννεφιά με λίγες βροχές στα ανατολικά και νότια θα έχουμε σήμερα Τρίτη ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, τοπικά 7 μποφόρ στο Αιγαίο..
 
Στη Μακεδονία, Θράκη τοπικές νεφώσεις θα παρουσιάσει ο καιρός με πιθανότητα για λίγες ασθενείς βροχές μέχρι το μεσημέρι. Τοπικά περιορισμένες ορατότητες τις πρωινές ώρες ενώ οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά Ιόνιου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησος αρχικά θα παρουσιάσει νεφώσεις και βαθμιαία θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένες ορατότητες τις πρωινές ώρες. ΟΙ άνεμοι θα είναι νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τηνανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα παρουσιάσει τοπικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές κυρίως στα βόρεια τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 5 και τοπικά στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Παρόμοιο το σκηνικό καιρού στις Κυκλάδες και την Κρήτη με νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στην Κρήτη όπου ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 4 με 6 και στις Κυκλάδες και τοπικά 7 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει από 16 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Με λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια θα είναι η αυριανή μέρα στανησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι στα βόρεια θα είναι βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ και στα νότια βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Όσον αφορά την θερμοκρασία θα ξεκινήσει από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Με τοπικές νεφώσεις θα ξεκινήσει η μέρα στην Αττική. Συννεφιά κυρίως τις πρωινές ώρες λοιπόν για την πρωτεόυσα. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Στην Θεσσαλονίκη θα έχουμε πρόσκαιρες νεφώσεις ενώ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι στην συμπρωτεύουσα θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει από 07 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου