ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Μια τουαλέτα για τα ΜΑΤ που φυλάνε το ΠΑΣΟΚ!!!









Πολιορκημένοι από πολυποίκιλους κινδύνους είναι ιδιαίτερα τη νύχτα οι αστυνομικοί των ΜΑΤ που προστατεύουν τα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος στην οδό Ιπποκράτους,..
καθώς πέρα από τις σχεδόν καθημερινές επιθέσεις που δέχονται με πέτρες και μολότοφ από οργανωμένες καταδρομικές ομάδες αντιεξουσιαστών, έχουν να διαχειριστούν
κι άλλη μία "απειλή".
Οι ... "γιάπηδες" του ΠΑΣΟΚ και οι υπεύθυνοι συντήρησης του κτιρίου, τους έχουν απαγορεύσει την πρόσβαση στις τουαλέτες, με συνέπεια την ημέρα να βρίσκουν πρόχειρες κι εναλλακτικές λύσεις καταφεύγοντας στα γειτονικά καφέ, τη νύχτα τα πράγματα γίνονται εξαιρετικά δύσκολα.
Σύμφωνα με καταγγελίες, οι οποίες μέσω των συνδικαλιστών έχουν κοινοποιηθεί στην ηγεσία, οι αστυνομικοί ψάχνουν για σκοτεινές γωνιές, αναγκαζόμενοι έτσι ν' αποσπαστούν από την ασφάλεια και τη συνοχή της διμοιρίας και να εκτεθούν σε σοβαρό κίνδυνο, στην περίπτωση που θα βρεθούν σε κλοιό αντιεξουσιαστών.
Το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό και μάλλον δεν μπορεί να λυθεί με τη μόνιμη τοποθέτηση σε νυχτερινή βάση μιας χημικής τουαλέτας.


Γιώργος Καραϊβάζ

1 σχόλιο: