ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Το Johnnie Walker Blue Label κάνει παρέα με την Porsche Design







Το Johnnie Walker Blue Label είναι ένα πολύ ιδιαίτερο ουίσκι για να αποθηκεύεται μαζί με τα υπόλοιπα. Η Porsche Design δίνει τη λύση, προσθέτοντας λίγη ακόμη πολυτέλεια στο πακέτο. Το σπάνιο..
blend του Johnnie Walker Blue Label το κατατάσσει στην κορυφή των blended whiskys, καθιστώντας το ένα προϊόν πολυτελείας -από τα πιο αναγνωρίσιμα. Η Porsche Design συνεργάσθηκε με την σκωτσέζικη εταιρεία πάνω σε μια ιδέα για να προστεθεί ακόμη περισσότερη πολυτέλεια στην απόλαυση του ιδιαίτερου αυτού ουίσκι. 
Αντλώντας έμπνευση από τα τετράγωνα μπουκάλια του Johnnie Walker με τις στρογγυλεμμένες άκρες, κατασκεύασε ένα πακέτο τριών αξεσουάρ: Τον «Ψύκτη», τον «Κύβο» και το «Ιδιωτικό Μπαρ». Και τα τρία από τιτάνιο, το αγαπημένο υλικό της Porsche Design, πανάλαφρο και εξαιρετικά ανθεκτικό, προστατεύουν τα μπουκάλια του Johhnie Walker Blue Label, ενώ το πρώτο διατηρεί και το ουίσκι στην σωστή θερμοκρασία. Ο «Κύβος» χωράει περισσότερα μπουκάλι, καθώς και ποτήρια, ενώ το «Ιδιωτικό Μπαρ» είναι μια ακόμη μεγαλύτερη εκδοχή του «Κύβου». Οι τιμές τους είναι 280 ευρώ για τον «Ψύκτη», 580 για τον «Κύβο», ενώ το «Ιδιωτικό Μπαρ» κατασκευάζεται μόνο κατόπιν παραγγελίας και κοστίζει πάνω από 100.000 ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου