ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Ελληνίδες πάνε στην Τουρκία για να βρουν νυφικό!







Λόγω της οικονομικής κρίσης πολλές γυναίκες κυρίως από τις παραμεθόριες περιοχές πηγαίνουν στην Τουρκία για να νοικιάσουν νυφικό καθώς εκεί πιστεύουν πως..
θα βρουν το φόρεμα των ονείρων τους σε καλύτερη τιμή. Η πραγματικότητα όμως συχνά τις απογοητεύει καθώς οι έμποροι δεν ενδιαφέρονται να νοικιάσουν τα νυφικά αλλά να τα πουλήσουν.
Οι καταστηματάρχες στην Ανδριανούπολη σύμφωνα με δημοσίευμα της Νετγκαζέτε λένε πως πλέον οι Ελληνίδες δε ξοδεύουν χρήματα όπως έκαναν στο παρελθόν για να αγοράσουν παραμυθένια νυφικά, τα οποία τα αγόραζαν δίχως να κάνουν παζάρια. Πλέον η κατάσταση έχει αλλάξει, οι περισσότερες νύφες ζητούν κάτι οικονομικό ενώ οι περισσότερες δε θέλουν να αγοράσουν το νυφικό αλλά να το νοικιάσουν.


ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ
Τη δυσαρέσκεια τους εκφράζουν όπως είναι αναμενόμενο οι Έλληνες έμποροι που λένε πως αυτό ειναι ανεπίτρεπτο.
Οπως χαρακτηριστικά δήλωσε στο Νewsit o πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίλης Κορκίδης "μάθαμε και εμείς ότι πάρα πολλοί κάτοικοι παραμεθόριων περιοχών λίγο πριν τον γάμο τους πηγαίνουν στην Τουρκία για να αγοράσουν νυφικά κάτι το οποίο πραγματικά μας εκπλήσσει και μας ντροπιάζει ταυτόχρονα. Δεν πρέπει να φτάσει η καταναλωτική μετανάστευση σε τέτοιο σημείο ευτελισμού. Πλέον και η λεπτομέρεια έχει πολύ σημασία. Δεν περισσεύει να φύγει τίποτα εκτός Ελλάδας. Αυτή η αιμοραγία πρέπει να σταματήσει και νομίζω ότι είμαστε σε οριακό σημείο και πρέπει να το καταλάβουμε όλοι και να υποστηρίξουμε τις ελληνικές επιχειρήσεις τα ελληνικά καταστήματα και την ελληνική παραγωγή, ή έστω ότι έχει απομείνει από αυτή. Να σταματήσουμε να πετάμε τα χρήματα στους γείτονες που δεν τα εκτιμούν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου