ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Υπεράνω της πατρίδας η φαμίλια Παπανδρέου

Αδίστακτος αλλά και εθνικά επικίνδυνος πλέον αποδεικνύεται ο Γ. Παπανδρέου




Με τη χθεσινή τυχοδιωκτική απόφασή του για δημοψήφισμα επιβεβαιώνει ότι είναι έτοιμος να παίξει κορόνα γράμματα την τύχη της χώρας, προκειμένου να..
σωθεί ο ίδιος από την ολοκληρωτική κατάρρευση και να κάνει το καπρίτσιο του. Διαπιστώνεται, δυστυχώς για άλλη μια φορά, ότι η οικογένεια Παπανδρέου θέτει το συμφέρον της υπεράνω της πατρίδας και των Ελλήνων.


Με τα εκβιαστικά διλήμματα που σχεδιάζει να θέσει δημιουργεί συνθήκες εθνικού και κοινωνικού διχασμού, τον οποίο πλήρωσε πανάκριβα στο παρελθόν η Ελλάδα και οι σύγχρονες γενιές πίστευαν ότι δεν θα χρειαστεί να ζήσουν ποτέ ξανά. Αλλωστε, μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου που προβλέπεται να διεξαχθεί το δημοψήφισμα (αν φυσικά αντέξει μέχρι τότε η κυβέρνηση), η χώρα μπαίνει σε δραματική περίοδο. Τουλάχιστον ένα τρίμηνο χάους ξεκινά σε όλα τα επίπεδα. Η πολιτική, οικονομική και κοινωνική ζωή διαλύεται εντελώς, μόνο και μόνο διότι ο κ. Παπανδρέου, που μέχρι προχθές εμφανιζόταν κήρυκας της σταθερότητας, θέλει διά της βίας να επιβάλει τις επιλογές που τον βολεύουν.


Η στιγμή που προχώρησε σε αυτήν την κίνηση, αδειάζοντας ακόμη και κορυφαίους υπουργούς του -μεταξύ των οποίων και τον ίδιο τον «ύπαρχο» Ευ. Βενιζέλο- που διαφωνούσαν από καιρό με το ενδεχόμενο του δημοψηφίσματος, δεν είναι τυχαία. Η οργή της κοινωνίας σε βάρος του έχει φουντώσει. Οι πολιτικοί συσχετισμοί έχουν αλλάξει θεαματικά. Η εσωκομματική αμφισβήτηση έχει κορυφωθεί και τα δεδομένα σε ευρωπαϊκό επίπεδο έχουν διαφοροποιηθεί ύστερα από την απόφαση της κυβέρνησης της Πορτογαλίας να ζητήσει επαναδιαπραγμάτευση με τους δανειστές της, φέροντας έτσι σε δύσκολη θέση, εξ αντιδιαστολής, την πειθήνια και υποταγμένη κυβέρνηση της Ελλάδας. Ολα αυτά σηματοδοτούσαν πια την αντίστροφη μέτρηση για την παραμονή του κ. Παπανδρέου στην εξουσία.


Υστερα λοιπόν από το αναγκαίο οικογενειακό συμβούλιο, αποφάσισε να το παίξει «ήρωας» και αφού δεν μπόρεσε να εκβιάσει τις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις, για να τις καταστήσει συνένοχες στην πολιτική του, τώρα παίζει το τελευταίο του χαρτί, θέτοντας σε κίνδυνο την ίδια τη χώρα. Με μια απίστευτη ανευθυνότητα, προσπαθεί να βαφτίσει από χθες το βράδυ εθνικό θέμα το απόλυτα κινδυνολογικό, καταστροφικό και εν τέλει ψευδεπίγραφο ερώτημα για την υποταγή της χώρας σε νέα πολυετή δεσμά μιας αποτυχημένης συνταγής ή την έξοδο από το ευρώ και την επιστροφή στη δραχμή. Αυτό είναι και το δίλημμα που σε συνθήκες τρομοκράτησης και εκφοβισμού των πολιτών θα αρχίσει να προβάλει από σήμερα η κυβερνητική προπαγάνδα, αδιαφορώντας για την εθνική περιπέτεια που προκαλούν.


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου