ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

‘Ενας αυτόκλητος προστάτης των φτωχών







To έχουμε ξαναπεί και το υποστηρίζουμε: το χαράτσι που επιβλήθηκε στα ακίνητα επί δικαίων και αδίκων είναι μια από τις μεγαλύτερες ξεφτίλες της..
κυβέρνησης Παπανδρέου και προσωπικά του κ. Βενιζέλου που το σκέφτηκε.
Οπως ξεφτίλα είναι και η όλη διαδικασία με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και την απειλή ότι θα κόψουν το ρεύμα σε όσους δεν πληρώσουν. Αλλωστε, οι σφοδρές αντιδράσεις των πολιτών έφεραν την κωλοτούμπα του υπουργείου Οικονομικών που εξετάζει τώρα εξαιρέσεις ευπαθών κοινωνικών ομάδων.
Αλλο όμως η ξεφτίλα της κυβέρνησης κι άλλο όλο αυτό το επικοινωνιακό σόου στο οποίο επιδίδεται καθημερινά ο μέχρι πρότινος καλομαθημένος από το ΠΑΣΟΚ, Νίκος Φωτόπουλος. Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ που γαλουχήθηκε από την «πράσινη» κυριαρχία στο συνδικαλιστικό χώρο, που εδώ και χρόνια έκανε πάρτι με επιχορηγήσεις και άλλες «παροχές», αποφάσισε τώρα να μετατραπεί σε Ζορό ή σε Ρομπέν των φτωχών. Πάει στο υπουργείο Υγείας και κόβει το ρεύμα (το κτίριο έχει παρεμπιπτόντως γεννήτρια) επειδή λέει ότι χρωστούν στη ΔΕΗ 3,7 εκατ. ευρώ, αλλά όταν βγαίνουν τα στοιχεία και δεν είναι τόσα τα χρέη, δε λέει τίποτε.


Κάνει κατάληψη στο κέντρο εκτύπωσης εντολών για διακοπή ρεύματος σε όσους δεν πλήρωσαν, την ίδια ημέρα που η ΔΕΗ αποφάσισε να ανασταλεί για μερικές ημέρες η διαδικασία.
Φωνάζει με ύφος… νταβατζή της ΔΕΗ ή αυτόκλητου προστάτη των φτωχών και των αδικημένων την ίδια στιγμή που η ΓΕΝΟΠ αποφάσισε να προχωρήσει σε 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες απειλώντας να ρίξει στο σκοτάδι την οικονομία, τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά. Ενώ δηλαδή φωνάζει και οδύρεται γιατί δεν πρέπει να κοπεί το ρεύμα κανενός φτωχού, βγάζει το καπέλο του προστάτη και βάζει αυτό του συνδικαλιστή και απειλεί ότι θα κόψει αυτός το ρεύμα σε όλους για δικούς του λόγους.
Φυσικά, δεν έχουμε ακούσει κουβέντα για τις επιχορηγήσεις και τα δωράκια που έπαιρνε αδιαφανώς επί χρόνια η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ για να κάνει συνέδρια ή ταξιδάκια ενημέρωσης.


Ο κ. Φωτόπουλος είναι ο τελευταίος παλαιάς κοπής συνδικαλιστής και βλέπει ότι η εποχή τον αποβάλλει, όπως και τους άλλους «πράσινους» χρυσοκάνθαρους. Είχε πάρει θάρρος από τότε που χαριεντίζονταν με τον κ. Παπανδρέου και τον κ. Παπακωνσταντίνου. Εστελνε sms σε βουλευτές και υπουργούς και τους απειλούσε να μην κάνουν τίποτε χωρίς να τον ρωτήσουν, λες και συνδιοικούσε.
Και τώρα που τα τερτίπια του δεν πιάνουν, στρέφεται με άκρατο λαϊκισμό να το παίξει προστάτης των φτωχών. Αλλά αφού δεν υπάρχει κάποιος να του τραβήξει το αυτί, καλά κάνει και αντιδρά έτσι. Τις αμαρτίες του ΠΑΣΟΚ πληρώνουμε.


ANTINEWS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου