ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Πού βρίσκεται ο Αντρέας Μικρούτσικος; Ο αδελφός του δίνει απαντήσεις!







Ο Θάνος Μικρούτσικος μιλάει στο περιοδικό EΓΩ για την πορεία του, το lifestyle, τη γυναίκα του Μαρία και τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Για τη μουσική: Ο Θάνος Μικρούτσικος κατά καιρούς έχει κάνει δηλώσεις για την ελαφρο-ποπ lifestyle μουσική, που..

Θεσσαλονίκη: ''Πάτερ, το φακελάκι μην το δώσετε κατευθείαν σε μένα να μην μας πιάσουν''! - (VIDEO)









Πληθαίνουν οι καταγγελίες για τον χειρουργό που συνελήφθη πριν από λίγες μέρες για φακελάκι - Αυτή τη φορά, ιερέας υποστηρίζει ότι του ζήτησε και έδωσε 3.500€! Νέα αναβολή πήρε από το..

Τι δήλωσε ο Γιώργος Κασαπίδης για το "Ενιαίο Μητρώο Εμπόρων Αγροτικών Προϊόντων και Εισροών"













Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Αγροτικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κοζάνης, κ. Γιώργος Κασαπίδης, μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης και την ψήφιση στη Βουλή του Σ/Ν , έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Στα φαινόμενα ελληνοποιήσεων, νοθειών και παραπλάνησης των καταναλωτών στην αγορά αγροτικών προϊόντων,..

Το 2/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Αμυγδαλεών δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να καταργηθεί γιατί...







1. Είναι το μεγαλύτερο Σχολείο του Δήμου (φέτος 14 και του  χρόνου 15 μαθητές), στο μεγαλύτερο χωριό του Δήμου, με το μεγαλύτερο υψόμετρο (στα 1000 μέτρα περίπου), την μεγαλύτερη επικινδυνότητα κατά τη μεταφορά λόγω του επικίνδυνου δρόμου και των καιρικών..

ΦΠΑ 23% στις αποδοχές και των εμμίσθων δικηγόρων

Όπως ακριβώς συμβαίνει και με τις αμοιβές των «μαχόμενων» ελεύθερων δικηγόρων...








Οι αποδοχές των έμμισθων δικηγόρων, δηλαδή των δικηγόρων, που εργάζονται με πάγια αντιμίσθια στον δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα, στους ΟΤΑ, τις Τράπεζες, κλπ, θα επιβαρύνονται με ΦΠΑ 23%, όπως..

Κοιμηθείτε κανονικά και... αδυνατίστε!






Θέλετε να χάσετε κιλά. Ε, κοιμηθείτε επιτέλους σαν άνθρωποι, αφήστε το άγχος στην άκρη και τα αποτελέσματα θα είναι ικανοποιητικά. Το άγχος είναι γνωστό ότι επηρεάζει αρνητικά τον μεταβολισμό, αλλά όπως δείχνει νέα έρευνα το ίδιο κάνει και ο ύπνος, τόσο για αυτούς που..

Νεκρά 5.000 δελφίνια






Ξεπερνούν τις 5.000 τα νεκρά κήτη - φάλαινες και δελφίνια - που πέθαναν εξαιτίας της πετρελαιοκηλίδας της BP στον κόλπο του Μεξικού, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε σε έκδοση της Εταιρίας Βιολογίας Διατήρησης.Σύμφωνα με τους επιστήμονες αν και βρέθηκε σχετικά μικρός..

Σε συγχωνεύσεις στρατολογικών γραφείων προχωρά το ΥΕΘΑ






Στη συγχώνευση-συνένωση των Στρατολογικών Γραφείων της χώρας και στη δημιουργία νέων Στρατολογικών Υπηρεσιών σε κάθε περιφερειακή αυτοδιοίκηση, θα προχωρήσει η αρμόδια διεύθυνση του ΓΕΕΘΑ εντός του 2011. Τα παραπάνω αναφέρονται σε έγγραφο του..

Καλοστημένη απάτη αποκαλύφθηκε στη Γερμανία







Τουλάχιστον 20 εκατομμύρια ευρώ απέφερε η απάτη που είχαν στήσει 25 άτομα στη Γερμανία. Η συμμορία αγόραζε ως μέταλλα, κράματα από ημικατεστραμμένα ή αλλοιωμένα κέρματα που αποσυναρμολογούσε η..

Οι μαθητές του Αγίου Γεωργίου και των Αμυγδαλιών στον ...κύριο Δήμαρχο...








«Καλωσορίζω τους μικρούς μαθητές, το μέλλον αυτού του τόπου. Η παρουσία τους αποτελεί ένα ευχάριστο αλλά και εποικοδομητικό ταυτόχρονα διάλειμμα για εμάς να συζητάμε με τους μικρούς μας φίλους τα προβλήματά τους και τις οικολογικές τους ανησυχίες», με τα λόγια αυτά ο..

Τελικός Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Γρεβενών "Α.Ο.ΣΕΙΡΗΝΑ - ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ 2-0"

 
ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Τετάρτη: 30 Μαρτίου 2011
΄Ωρα: 15.00 μ.μ.
ΔΑΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ - ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ
2-0 (0-0)..

Εξελίξεις στην υπόθεση των υποβρυχίων






Στη Βουλή διαβιβάζεται από την εισαγγελία της Αθήνας η δικογραφία που αφορά την υπόθεση των υποβρυχίων, προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες για πρώην υπουργούς από το 2002 έως το 2009. Ήδη έχει διαβιβαστεί το κομμάτι της δικογραφίας που..

Έρευνα για τον πρώην υπουργό της ΝΔ με καταθέσεις 178 εκατομμυρίων....








 Εισαγγελική έρευνα διενεργείται με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου που φέρουν πρώην υπουργό της ΝΔ να διαθέτει καταθέσεις 178 εκατομμυρίων ευρώ, οι οποίες δεν είχαν δηλωθεί στο πόθεν έσχες του ούτε και στην φορολογική του δήλωση..

Κόβονται οι επιδοτήσεις σε Δήμους και φορείς του Δημοσίου







Μαχαίρι ως και 50% στις επιδοτήσεις βάζει το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους μετά από απόφαση του Γιώργου Παπακωνσταντίνου. Η απόφαση ήρθε για να μπει επιτέλους τέλος στη μαύρη τρύπα που τρώει χρήματα και κανείς δεν γνωρίζει που πάνε. Έτσι πλέον όλοι οι δημόσιοι Φορείς..

Βουλευτές λένε «όχι» στη δημοσίευση ισολογισμών των ΑΕ και ΕΠΕ

Χαρακτηρίζουν αναχρονιστική την συγκεκριμένη υποχρέωση..








Την κατάργηση της δημοσίευσης ισολογισμών των ΑΕ και ΕΠΕ στον Τύπο ζητούν 17 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής του βουλευτή Ερνέστο Χαραλαμόπουλο, με τροπολογία που..

Αναστέλλεται η διαπραγμάτευση της μετοχής του Alter...







Την αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών του Alter αποφάσισε χθες το διοικητικό συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών, καθώς η εταιρεία, όπως ανακοίνωσε, δεν θα μπορέσει να δημοσιεύσει εμπρόθεσμα την ετήσια οικονομική έκθεση της..

Κόβουν φοροαπαλλαγές για δάνειο πρώτης κατοικίας






 Το μέτρο η κυβέρνηση θα το κρατήσει στο συρτάρι για άλλες δύο εβδομάδες, όμως οι ελεγκτές της τρόικας... ως συνήθως θα το μάθουν και θα το εγκρίνουν πρώτοι από Δευτέρα. Έχει... διαρρεύσει εδώ και καιρό ότι οι φοροαπαλλαγές θα αποτελέσουν παρελθόν. Τώρα αποκαλύπτεται ότι..

Γρεβενά: Ανοιχτή εκδήλωση σήμερα με: «Τις εξελίξεις στο χώρο της παιδείας και οι θέσεις του Κ.Κ.Ε.»...









Η Νομαρχιακή Επιτροπή Γρεβενών του Κ.Κ.Ε. διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση που θα γίνει την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011 και ώρα 7+30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων στο Δημαρχείο Γρεβενών (Πλατεία Ελευθερίας), με θέμα..

Ποιοι παίρνουν 17,8 μισθούς και αν είναι εργένηδες παίρνουν και επίδομα;







Ακόμη και οι πιο καλοπληρωμένοι Γερμανοί εργαζόμενοι θα ζήλευαν το μισθό και τα επιδόματα που παίρνουν κάποιοι Έλληνες. 17,8 μισθούς παίρνουν σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει η εφημερίδα “Καθημερινή” οι εργαζόμενοι στα..

Υπηρεσία προξενιών για... αστυνομικούς!






Οι υποψήφιοι γαμπροί και νύφες θα βάζουν τις φωτογραφίες τους και τις πληροφορίες του σε πίνακα του αστυνομικού τμήματος και οι ενδιαφερόμενοι θα επικοινωνούν μαζί τους...Λύση στο πρόβλημα των πολυάσχολων αστυνομικών των ειδικών δυνάμεων, που δεν προλαβαίνουν να βρουν το άλλο..

Στο στόχαστρο πάλι οι μισθοί στο Δημόσιο – Καταιγίδα μειώσεων στον ιδιωτικό τομέα

Βάζουν χέρι και στα επιδόματα των ανέργων...






Μόνο η Κυβέρνηση βλέπει θετικά μηνύματα στην οικονομία και επικαλείται τις ... εξαγωγές. Την ίδια ώρα η πραγματικότητα έρχεται να διαψεύσει το... όνειρο της ανάκαμψης αφού η ύφεση οδηγεί το 54% των εταιριών στον ιδιωτικό τομέα στην καλύτερη περίπτωση σε πάγωμα μισθών..

Tελικός Κυπέλλου Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ - σχόλια - πλούσιο φωτορεπορτάζ



Για τρίτη φορά στην ιστορία της, κυπελλούχος της ένωσής μας η ΣΕΙΡΗΝΑ..

Ο Καιρός:Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας...








Βροχές, σποραδικές καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και πτώση της θερμοκρασίας. Τα φαινόμενα στη νότια Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τις Σποράδες κατά τόπους θα είναι έντονα...

ΔΕΣΚΑΤΗ: Συνεχίζεται ο αγώνας για να μην κλείσουν τα σχολεία... - Δείτε φωτογραφίες..









Ενωμένος ο Δεσκατιώτικος λαός συνεχίζει τους αγώνες για να κρατηθούν ανοιχτά τα δημοτικά σχολεία της πόλης μας. Γονείς – μαθητές και εκπαιδευτικοί με πρωτοφανείς για τη Δεσκάτη δυναμικές κινητοποιήσεις βροντοφωνάζουν όχι στην υποβάθμιση της παιδείας της περιοχής μας..

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Το σύγχρονο θαύμα του Μωυσή





Το νησί Jindo είναι το τρίτο μεγαλύτερο νησί στην Κορέα, δίπλα στα νησιά Jejudo και Geojedo. Αποτελείται από 250 μικρότερα νησιά, και είναι διάσημο για την εμφάνιση ενός στεγνού δρόμου στη μέση της θάλασσας, κοντά στο τέλος του Φεβρουαρίου και τα μέσα Ιουνίου του..

Τα 10 πιο κερδοφόρα παιχνίδια








Στα ύψη ο ανταγωνισμός ανάμεσα στις εταιρείες. Μπορεί το Call of Duty: Black Ops να κατέχει τον τίτλο του best-selling game όλων των εποχών στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όμως αυτό δεν σημαίνει πως παραμένει και η πιο επικερδής..

Η Ζωή- Παρασκευή Λιάμπα στην Εθνική ομάδα - Μεγάλη στιγμή για τον "Μεγαλέξανδρο"...







Την πρόσκληση στην ΕΘΝΙΚΗ ομάδα δέχθηκε η αθλήτρια του «ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ», Λιάμπα Ζωή-Παρασκευή για να συμμετάσχει στις Πολυεθνείς συναντήσεις αγοριών - κοριτσιών στην ΚΕΡΚΥΡΑ στις 16-17 Απριλίου..

Άρχισαν οι κατασχέσεις για χρέη στο Δημόσιο - Στο στόχαστρο 290 προμηθευτές αλυσίδας Super Market

Kατασχέσεις απαιτήσεων εις χείρας τρίτων για μεγάλο αριθμό οφειλετών του δημοσίου ξεκίνησε το υπουργείο Οικονομικών.






Στόχος είναι με την επιβολή αναγκαστικών μέτρων είσπραξης το δημόσιο να εισπράξει τα ληξιπρόθεσμα χρέη που έχουν οι οφειλέτες προς αυτό. Έτσι όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών, η πρώτη κατάσχεση επιβλήθηκε εις..

Η ΑΟ Σειρήνα κυπελλούχος της ΕΠΣΓ 2010-2011...









Η ομάδα του Σειρηνίου νίκησε με σκορ 2-0 την ομάδα "Γρεβενά Αεράτα" και σήκωσε το κύπελλο μπροστά σε 300 και πλέον φιλάθλους που βρέθηκαν στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γρεβενών. Τα γκολ σημείωσαν οι Δούμας και Χρήστος Καραγιάννης..

Διαβάστε στη Δυτική που κυκλοφορεί...


Νομοσχέδιο «ασπίδα» για την προστασία των ζώων - Όλες οι ρυθμίσεις







Δεκαοκτώ ουσιώδεις νέες ρυθμίσεις σχετικά με το γενικότερο καθεστώς προστασίας των ζώων επιφέρει το Σχέδιο Νόμου «Για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς και την προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση ή τη χρησιμοποίηση με κερδοσκοπικό..

Στις 15 Απριλίου οι ανακοινώσεις για τις αποκρατικοποιήσεις









Αναπτυξιακά και δημοσιονομικά χαρακτηριστικά θα έχει το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών που θα κατατεθεί στις 15 Απριλίου, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, ο οποίος αναχώρησε από το υπουργικό Συμβούλιο πριν..

Απόστρατος υποστράτηγος της Αστυνομίας στο κύκλωμα με τους “νονούς” και τους “μπράβους”

Προμηθευτής όπλων ο ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ...









Σε ... παλιούς γνώριμους πέρασαν χειροπέδες οι αστυνομικοί. Δεν πρόκειται για κατάδικους ή σεσημασμένους (μόνο) αλλά συναδέλφους τους που μέχρι πριν μερικά χρόνια ήταν στη θέση του... διώκτη...

Αυξάνεται από την 1η Απριλίου ο φόρος επι των πωλήσεων μετοχών





Αναπροσαρμόζεται από 1 Απριλίου 2011 σε 2 τοις χιλίοις ο φόρος στις πωλήσεις μετοχών στο χρηματιστήριο από 1,5 σήμερα. Αυτό προβλέπεται σε εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών που παρέχει διευκρινίσεις σχετικά με τη ρύθμιση αυτή η οποία περιλαμβάνεται στο..

Το νέο ΔΣ της Περιφερειακής Επιτροπής Κολύμβησης Κ.Δ. Μακεδονίας











Θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της Περιφερειακής Επιτροπής Κολύμβησης Κ.Δ. Μακεδονίας κατά τη διάρκεια του Χειμερινού Πρωταθλήματος Προαγωνιστικών Κατηγοριών στις...

Τι αλλάζει στο Λύκειο;








Λιγότερα υποχρεωτικά μαθήματα και περισσότερα μαθήματα επιλογής, με έμφαση στις ερευνητικές εργασίες των μαθητών, φέρνουν οι αλλαγές που θα ισχύσουν στο Λύκειο από την επόμενη σχολική χρονιά και θα ανακοινωθούν την Τετάρτη από την Άννα Διαμαντοπούλου...

Το ΚΠΕ Γρεβενών τιμά τη Δασοπονία...









Χθες Τρίτη 29 Μαρτίου 2011,  το Κ.Π.Ε. Γρεβενών διοργάνωσε εκδήλωση με θέμα « Κάθε μέρα είναι μέρα δασοπονίας».Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Κυνηγετικό..

Στέλεχος του ΑΝΤ1 αποκαλύπτει τα σχέδιά τους για Παπαδάκη, Μανωλίδου και Καραμεροχαριτάτους






Τι γίνεται με την εκπομπή της Μανωλίδου και τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασής της; Ανανέωσε ο Γιώργος Παπαδάκης; Θα συνεχίσουν του χρόνου οι Γιώργος Καραμέρος και Σπύρος Χαριτάτος στην πρωινή ζώνη;
Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα στα οποία απάντησε ο Κώστας Τσολάκης, υπεύθυνος Τύπου του..

ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - Τελικά... Κιούρκας


Αναλαμβάνει πιθανότατα ως το τέλος της σεζόν..






Ο πρώην γενικός αρχηγός και πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδος Στέργιος Κιούρκας θα καθίσει στον πάγκο της Αναγέννησης, πιθανότατα έως το φινάλε της σεζόν. Ο Κιούρκας έχει ξανά δουλέψει ως προπονητής της ομάδος, όταν αυτή αγωνιζόταν στην Δ΄εθνική με πολύ καλή συγκομιδή βαθμών..

Η Ρωσία μας τα έδινε… εμείς δεν τα παίρναμε!







Πώς αποδεικνύεται η προδιαγεγραμμένη πορεία προς το ΔΝΤ: Το δάνειο των 25 δισ. δολαρίων που είχε αποφασίσει να μας δώσει ο Πούτιν τον Φεβρουάριο του 2010 και...η πράσινη ανάπτυξη του Παπανδρέου. Αφού άνοιξε πλέον το θέμα..

Καρέ- καρέ σκιέρ χάνεται μέσα σε χιονοστιβάδα! Οι στιγμές αγωνίας του! - Δείτε το VIDEO







Ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πως βγήκε ζωντανός από αυτή την περιπέτεια. Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο. Ο Κρις Μπιλμπάο με μια κάμερα στο στήθος του κατέβαινε την χιονισμένη πλαγιά στην Βρετανική Κολομβία στον Καναδά όταν ξαφνικά..

Α.Δ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ - Α.Δ. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 5-0 ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ - Σχόλια











Μονόλογος των αστυνομικών μας της Α.Δ. Γρεβενών και το 5-0 κρίνεται απόλυτα φυσιολογικό με βάση την απόδοση των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο..

Κακή ξανά η Εθνική – Όλα μηδέν στο Φάληρο









Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έμεινε στο 0-0 σε φιλικό αγώνα με το αντίστοιχο της Πολωνίας πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση. Ελάχιστος κόσμος στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Με τον Σάντος να δοκιμάζει..

ΑΟ ΣΕΙΡΗΝΑ - ΑΣ ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΣ 2-0 (1-0) - Ο αγώνας...



 Κυριακή 27/3/2011

 Γήπεδο Μ. Σειρηνίου
27η αγωνιστική
Άλλους 3 βαθμούς πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Σειρήνα, μετά την σχετικά εύκολη νίκη που πέτυχε στο γήπεδό της απέναντι στην ομάδα της Πεντάβρυσου με..

Η οικονομική κρίση και γιατί είναι αναγκαία η διαγραφή του χρέους

Του Θεμιστοκλή Δελβιζόπουλου












Σήμερα, κανένας πια δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι η οικονομική κρίση που πλήττει την ευρωζώνη, αλλά και όλες τις χώρες και τους λαούς του πλανήτη, είναι προϊόν μιας νέας δομικής κρίσης του παγκόσμιου καπιταλιστικού..

Συνελήφθησαν οι δράστες για κλοπές στην Καρδίτσα - Βρέθηκαν να κατέχουν ολόκληρο "πολυκατάστημα" με "αδυναμία" στα δίκυκλα - Δείτε τι είχαν, μπορεί να είναι και δικό σας...









Από το Τμήμα Ασφαλείας Καρδίτσας εξιχνιάσθησαν έξι (6) υποθέσεις κλοπών σε βάρος αντίστοιχων συμπολιτών μας. Στα πλαίσια της προανάκρισης που διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Καρδίτσας και κατόπιν της..

Κατασχέσεις για όσους χρωστούν στα ασφαλιστικά ταμεία - Τελεσίγραφο στους 350.000 οφειλέτες για να εξοφλήσουν τα χρέη τους









Τελεσίγραφο στους 350.000 οφειλέτες προς ασφαλιστικά ταµεία να υπαχθούν στην ευνοϊκή ρύθµιση για την εξόφληση των χρεών τους, ώστε να µην υποστούν τις συνέπειες των αναγκαστικών µέτρων είσπραξης..

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας στον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών...













Ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. Γιώργος Δασταμάνης, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης υποδέχθηκε στο γραφείο του την Τρίτη 29 Μαρτίου, το νέο Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας Ταξίαρχο Βάϊο Χονδρό..

Συναντήσεις για γονείς από τους "Ορίζοντες" - Η Όλγα Ζηκοπούλου μιλά για το άγχος των παιδιών...









Το Κέντρο Πρόληψης από εξαρτησιογόνες ουσίες Ν. Γρεβενών "ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" σήμερα Τετάρτη 30 Μαρτίου και ώρα 6.00-8.00 το απόγευμα θα πραγματοποιήσει την έκτη συνάντηση του προγράμματος "Συζητήσεις για γονείς..

Γ. Παπακωνσταντίνου: Πρόστιμα σε διευθυντές του Δημοσίου

Αυστηρές ποινές σε όσους δεν στέλνουν στοιχεία στο Γενικό Λογιστήριο...








Αυστηρές ποινές στους επικεφαλής φορέων του Δημοσίου που δεν αποστέλλουν στοιχεία στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους ετοιμάζει ο υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου. Σε απόφασή του που δόθηκε στη..

Ανακοίνωση του ΠΑΜΕ...










Μαζί με μαθητές, σπουδαστές, εργαζόμενους, γονείς
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη εντελώς δωρεάν για όλους, χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Να καταργηθεί κάθε επιχειρηματική δράση στην υγεία. Να..

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Πήραν μαζί τους στο γήπεδο φέρετρο με 17χρονο νεκρό!!!







Ένα απίστευτο και συνάμα σοκαριστικό γεγονός εκτυλίχθηκε στον αγώνα της ...Ντεπορτίβο Κούκουτα με την Ενβιγάδο (1-1) για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κλαουσούρα της Κολομβίας.
Οι φανατικοί οπαδοί της Ντεπορτίβο πήραν μαζί τους στο στάδιο «General Santander» το φέρετρο του..