ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Δείτε ποιες είναι οι 10 μεγαλύτερες υπερπαραγωγές σε ταινίες πορνό!









Το παρακάτω θέμα, θα απασχολήσει σίγουρα όλο το αντρικό μας κοινό! Υπάρχει εξάλλου κάποιος από εμάς τους άντρες που δεν βλέπει τέτοιου είδους ταινίες; Σίγουρα όχι! Και όποιος λέει το αντίθετο, ίσως..

Ο καθένας μπορεί να γίνει «Χάκερ» σε 15'!

Ερευνητές θεωρούν πως ένα απλό μάθημα αρκεί, ακόμη και για άσχετους με τους υπολογιστές






Βρετανοί ερευνητές θεωρούν πως ένα απλό μάθημα 15 λεπτών αρκεί ώστε ακόμη και ένας άσχετος με τους υπολογιστές να μάθει όλα εκείνα τα μυστικά που χρειάζονται, ώστε να διεισδύσει παράνομα στο..

Μείζον πολιτικό ζήτημα η αναστολή ένταξης έργων του Πανεπιστημίου και του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας

Γιώργος Δακής στο περιφερειακό συμβούλιο..






Την έντονη αγανάκτησή του για την απόφαση της γενικής γραμματέα της αποκεντρωμένης διοίκησης Ηπείρου- Δυτικής Μακεδονίας Δήμητρας Γεωργακοπούλου – Μπάστα, να ανασταλεί η ένταξη δύο ώριμων έργων..

Μπαλόνια και καρχαρία έστειλαν στον Ντομινίκ Στρος Καν!








Η άγνωστη “καλή νεράϊδα” του Ντομινίκ Στρος Καν σκέφτηκε κάτι για να τον.. ανέβάσει, στη δύσκολη συγκυρία που περνά. Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail η παραγγελία έγινε ανώνυμα στο..

Τραγωδία στη Λυκόβρυση – Με “καλάσνικοφ” γάζωσαν τον 34χρονο












Είχαν στήσει καρτέρι. Οι δυο αδίστακτοι ληστές πήγαν με μια μηχανή έξω από το κοσμηματοπωλείο και περίμεναν τον άτυχο 34χρονο να έρθει να ανοίξει. Οπλισμένοι με “καλάσνικοφ” και..

Αρχίζουν αύριο οι εγγραφές σε δημοτικά και νηπιαγωγεία - Τι χρειάζεται







Αύριο αρχίζουν οι εγγραφές των μαθητών και των νηπίων για το σχολικό έτος 2011-12 και λήγουν την Τρίτη 21 Ιουνίου 2011. Οι γονείς θα πρέπει να συγκεντρώσουν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να τα..

Ποιές εφορίες "πάτωσαν" - Στην δημοσιότητα η λίστα

Δόθηκε σήμερα στην δημοσιότητα λίστα με την απόδοση κάθε εφορίας από το υπουργείο Οικονομικών.






Στη λίστα καταγράφεται ο αριθμός των υποθέσεων που έχουν ελεγχθεί ανά ΔΟΥ και το ποσοστό τους επί του συνόλου για το διάστημα από 1 Ιανουαρίου 2011 ως 30 Μαΐου 2011 καθώς και το σύνολο του φόρου των..

Συγχωρητέο αμάρτημα (culpa levis)...


Ένας αρθρογράφος επί τω έργω..














Στον πρόλογο της πρώτης γερμανικής έκδοσης του «Κεφαλαίου» (Λονδίνο 25-07-1867) ο Μαρξ έγραφε : “Στο πεδίο της Πολιτικής Οικονομίας, η ελεύθερη επιστημονική έρευνα δεν αντιμετωπίζει μονάχα τον..

Συγχωνεύονται από την Τετάρτη 5 νοσοκομεία! - Στον εισαγγελέα στέλνει ο υπουργός στοιχεία για διαπάθιση χρήματος







Από αύριο γίνεται συγχώνευση πέντε νοσοκομείων ΙΚΑ (τέσσερα στην Αθήνα και ένα στη Θεσσαλονίκη) ενώ οι γιατροί του ΕΣΥ θα μπορούν να γράφουν σε συνταγολόγια του ΙΚΑ. Επίσης, όπως ανακοίνωσε ο κ. Λοβέρδος αύριο..

Τρίκαλα: Απίστευτο! Παπάδες-τοκογλύφοι δάνειζαν με τόκο 500%!

Το κύκλωμα άρχισε να αποκαλύπτεται μετά από καταγγελία ιερέα που είχε δανειστεί από τους τοκογλύφους παπάδες!










Δύο ιερείς, ένας Αλβανός και ένας τσιγγάνος συνελήφθησαν από την αστυνομία στην επαρχία Φαρσάλων μετά από καταγγελία άλλου ιερέα ότι τον εκβίαζαν προκειμένου να τους επιστέψει χρηματικό ποσό, πολύ μεγαλύτερο..

Βόλος: Ο παπάς πέθανε την ώρα του γάμου!









Το τραγικό περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στην Μπούφα. Ένα γεγονός που σίγουρα έχει σημαδέψει για πάντα την ωραιότερη μέρα της ζωής του..

''Κλείδωσε'' η συμφωνία - Σας γλιτώσαμε από το ''θάνατο'' της πτώχευσης τώρα θα ''πεθάνετε'' της πείνας''









Το σχέδιο δεν περιλαμβάνει μείωση του συντελεστή ΦΠΑ, αφού όπως τονίζει υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών "φέτος χρειαζόμαστε έσοδα" και φαίνεται να η Ελλάδα πέτυχε..

Πρόστιμο σε όσους μεθούν και... βρίζουν!









Είστε αθυρόστομοι οδηγοί και βρίζεται συνέχεια; Πρόστιμο. Είστε και μεθυσμένοι; Κι άλλο πρόστιμο. Σε λίγα χρόνια οι Αυστραλοί δεν θα μπορούν να καπνίσουν, να μεθύσουν αλλά ούτε και να …βρίσουν!..

Εξωπραγματική πρόταση στον Γκουαρντιόλα ετοιμάζει το Κατάρ









Ούτε ένα, ούτε δύο, 36 ολόκληρα εκατομμύρια ευρώ για μονοετές συμβόλαιο φέρεται να προσφέρουν οι διοργανωτές του Μουντιάλ του 2022 στον Πεπ Γκουαντιόλα.Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα δείχνει διατεθειμένος να..

Συνάντηση του κ.Πασχάλη Χαρούμενο με τον κ.Δημήτρη Κουσελά για το πετρέλαιο θέρμανσης...







Ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Φυσικού Περιβάλλοντος Πασχάλης Χαρούμενος συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Δημήτρη Κουσελά με τον οποίο συζήτησαν το ενδεχόμενο εξίσωσης του φόρου..

Συνεχίζουν οι αγανακτισμένοι







Νέο ραντεβού έχουν δώσει σήμερα οι αγανακτισμένοι πολίτες στην πλατεία Συντάγματος της Αθήνας αλλά και σε άλλες πόλεις της χώρας, για έβδομη συνεχόμενη ημέρα. Με δυναμικό αλλά και..

Fitch: Υποβάθμισε κατά τρεις βαθμίδες την πιστοληπτική ικανότητα της Κύπρου εξαιτίας της κατοχής ελληνικών τίτλων από τις τράπεζες της χώρας











Ο οίκος αξιολόγησης Fitch Ratings υποβάθμισε κατά τρεις βαθμίδες την πιστοληπτική ικανότητα της Κύπρου εξαιτίας της κατοχής ελληνικών τίτλων από τις τράπεζες της χώρας και..

ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑμΕΑ










Μετά από πρόταση του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών, κ. Γιώργου Δασταμάνη προς το Περιφερειακό Συμβούλιο, αποφασίστηκε ομόφωνα στη χθεσινή συνεδρίαση, να παραχωρηθεί το κτίριο του κτηνιατρικού..

Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία με Ενιαίο Αναμορφωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα (ΕΑΕΠ)









Με απόφαση της Υφυπουργού Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Εύης Χριστοφιλοπούλου, προστίθενται 161 Δημοτικά Σχολεία ΕΑΕΠ, στα ήδη υπάρχοντα 800, που..

Αναδίπλωση MEGA για τους "Αγανακτισμένους"







Στροφή 180 μοιρών έκανε το Μεγάλο Κανάλι στον τρόπο παρουσίασης του θέματος της κινητοποίησης των "Αγανακτισμένων Πολιτών", μετά τη σφοδρή επίθεση που συνεχίζει να δέχεται στην σελίδα του στο facebook..

Πώς είδαν οι τηλεθεατές την επιστροφή του Χατζηνικολάου









Ξεπερνώντας -ελπίζουμε όχι παροδικά- τα προβλήματα, το ALTER χθες στις 18:45 ξεκίνησε να μεταδίδει ζωντανά πρόγραμμα με το προδελτίο «Σήμερα» με τον Άκη Παυλόπουλο. Στις 20:00 στον..

Eμφύλιος στην κυβέρνηση! - Επίθεση Πρωτόπαππα στον υπ.Εξωτερικών - Τον αποκάλεσε διορισμένο









Οργισμένη ήταν η αντίδραση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ, Χρήστου Πρωτόπαππα, για τις δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών, οτι οι βουλευτές στην χώρα μας αποτελούν καθεστώς...

Ο κώδικας του καλού δημοσίου υπαλλήλου – Οι 25 παραβάσεις που «καίνε»









Μέχρι και την απόλυση προβλέπει το νέο, αυστηρότερο, πειθαρχικό δίκαιο των δημοσίων υπαλλήλων. Τις επόμενες μέρες, θα πάρει το «πράσινο φως» από το υπουργικό συμβούλιο. Μεταξύ των..

14 νεκροί από τα φονικά αγγούρια - Θα αυξηθεί ο αριθμός των θυμάτων λένε οι επιστήμονες









Επίθεση από τους Γερμανούς στους Νότιους της Ευρώπης επειδή ευθύνονται για τα μολυσμένα αγγούρια που προκάλεσαν ήδη τον θάνατο 14 ατόμων και την μόλυνση τουλάχιστον..

Eπεισόδια στην Κρήτη - Φωτιές σε δημόσια κτίρια από οπαδούς του ΟΦΗ









Οι αντιδράσεις των οπαδών του ΟΦΗ για τη μη αδειοδότηση της ΠΑΕ συνεχίζονται αλλά αυτή τη φορά τα πράγματα ξέφυγαν. Φωτιές ξέσπασαν στο Δικαστικό Μέγαρο και τη ΔΟΥ Ηρακλείου από μολότοφ...

Τελικά μένει το αφορολόγητο στις 12.000 και μειώνεται ο ΦΠΑ;









Αν δεν πρόκειται για στοχευμένη διαρροή, τότε οι φωνές των Αγανακτισμένων απ' την πλατεία Συντάγματος έφτασαν στα αυτιά των τροϊκανών. Τι λένε τώρα; Ό,τι ενόψει νέων μεγάλων περικοπών..

Συγχαρητήρια μηνύματα από τον Αντιπεριφερειάρχη και τον Δήμαρχο Γρεβενών...







Ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. Γιώργος Δασταμάνης συγχαίρει την ποδοσφαιρική ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Υπηρεσιών Ελληνικής Αστυνομίας..

Πτολεμαϊδα: Έκλεψαν 22.000€ και πήγαν το βράδυ στα μπουζούκια!

Στο νυχτερινό κέντρο όπου διασκέδαζαν συνέλαβαν τους δύο νεαρούς οι άνδρες της αστυνομίας.








Ένας 27χρονος κι ο 28χρονος φίλος τους εμφανίστηκαν σε συνεργείο αυτοκινήτων με αφορμή να επισκευάσουν τις βλάβες στο οχημά τους. Ωστόσο, την ώρα που ο ιδιοκτήτης έκανε τις επιδιορθώσεις οι δύο νεαροί..

Κ.Καραμανλής:Έπρεπε να είχα παραιτηθεί και από βουλευτής”









Αυτό είπε σε συνεργάτες του ο πρώην πρωθυπουργός λίγες ημέρες αφού αποχώρησε από το τιμόνι της ΝΔ, ωστόσο είχε προτρέψει τους “καραμανλικούς” να μην τον ακολουθήσουν. Αυτό αναφέρει δημοσίευμα της..

Μαχαίρι σε μισθούς, επιδόματα, εφάπαξ το αντάλλαγμα για την 5η δόση

Στα χέρια της τρόικας και οι αποκρατικοποιήσεις








Τελικά το... fast track γίνεται πράξη στις... περικοπές! Το μαχαίρι στο “λαιμό” της χώρας έβαλε η τρόικα για την 5η δόση, ζητώντας εδώ και τώρα ό,τι δεν έκανε η κυβέρνηση εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο. Έτσι στο κρεβάτι..

Οι τιμές τροφίμων θα διπλασιαστούν μέχρι το 2030 προειδοποιεί η Oxfam









Οι τιμές των βασικών ειδών διατροφής θα διπλασιαστούν μέσα στα επόμενα 20 χρόνια, αν οι ηγέτες του κόσμου δεν λάβουν δράση για μεταρρύθμιση του παγκόσμιου επισιτιστικού συστήματος,..

Ο Καιρός: Ζέστη με τοπικές βρόχες και την Τρίτη











Κατά τόπους βρόχες, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, στα ηπειρωτικά θα επικρατήσουν, ενώ η θερμοκρασία παραμένει κοντά στους 30 βαθμούς Κελσίου.Αναλυτικά ο καιρός σήμερα Τρίτη..

Πως θα κόψετε το ποτό! - Συμβουλές για να μην την ..πατήσετε...





Πως θα κόψετε το ποτό; Απλά παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί! Σας παρουσιάζει 3 πολύ καλούς λόγους που θα σας σπρώξουν να μην ξαναβάλετε ποτέ αλκοόλ στο στόμα σας, ή να το πούμε αλλιώς: Της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά...

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Ροζ σκάνδαλο μάνας και κόρης στην Πάτρα

Σάλος με ροζ σκάνδαλο μάνας και κόρης στην Πάτρα. Πώς και πού σαγηνεύουν τους ερωτικούς συντρόφους τους;






Στη συνοικία του Αγίου Διονυσίου στην Πάτρα βρίσκεται η ερωτική φωλιά του ιδιαίτερου ερωτικού ντουέτου. Οι συζητήσεις για το ροζ σκάνδαλο στην Πάτρα δίνουν και παίρνουν. Η 45χρονη μάνα και η..

"Έκλεισε" το πακέτο των αποκρατικοποιήσεων - Πώς θα αξιοποιηθεί η δημόσια περιουσία - Αύριο το σκληρό παζάρι για τους φόρους








Πληροφορίες για να μείνουν στο 13% ΦΠΑ τα βασικά αγαθά διατροφής και οι λογαριασμοί ΔΕΚΟΑπό τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 και τέταρτο το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα μέχρι τώρα το βράδυ, οι επικεφαλής της τρόϊκα ήταν..

Με σαρδάμ και προειδοποιητικό μήνυμα ξεκίνησε το δελτίο ο Χατζηνικολάου

Το πρώτο δελτίο του καναλιού βγήκε στον αέρα μετά από πολλές εβδομάδες και ο χαιρετισμός του Νίκου Χατζηνικολάου έκρυβε εκπλήξεις...

 



Αφού ολοκληρώθηκε το προδελτίο του Άκη Παυλόπουλου, ο Νίκος Χατζηνικολάου άνοιξε το δελτίο με ένα σαρδάμ και ένα διπλό μήνυμα. "Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας, είμαστε και πάλι μαζί! Απευθύνουμε θερμό χαιρετισμό στους..

Γιώργος Νούτσος:"Τα Γρεβενά δεν τα αγγίζει η κρίση..είμαστε ευτυχισμένοι"..









Το κίνημα των «αγανακτισμένων» συνεχίζει το έργο, που απ την αρχή έχει αναλάβει. Να κινητοποιήσει τους Έλληνες, να τους κάνει να σηκωθούν απ τον καναπέ, να αναλάβουν πρωτοβουλίες,..

31 Μαΐου: Παγκόσμια μέρα κατά του καπνίσματος...

ΉΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...ΚΑΠΝΟΣ








Πόσες φορές έχουμε ευχηθεί να είχαμε 5 λεπτά ακόμα για να τελειώσουμε ένα διαγώνισμα, να προλάβουμε το λεωφορείο, ή να μιλήσουμε με κάποιο αγαπημένο μας πρόσωπο … 5 λεπτά; Τόσο λίγος χρόνος και όμως τόσο..

Ποινική δίωξη κατά του Σωκράτη Κόκκαλη









Η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας άσκησε ποινική δίωξη κατά του Σωκράτη Κόκκαλη και άλλων τεσσάρων προσώπων για κακουργηματική απιστία από κοινού και κατ’ εξακολούθηση και ηθική αυτουργία. Αυτή..

Σαμαράς: “Όχι στη δικτατορία της μοναδικής επιλογής”









“Θέλετε να νομοθετήσουμε μαζί για την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας; Δική μας πρόταση ήταν, ευχαρίστως” είπε ο Α. Σαμαράς, ωστόσο δεν έτεινε χείρα συναίνεσης στην Κυβέρνηση, αντιθέτως τόνισε ότι..

Και όμως ο Ο.Ρεν μας βρίσκει εκτός στόχων! - Συναγερμός για την 5η δόση

Τέλος της εβδομάδας το πόρισμα των ελεγκτών








Μετά το σάλο πως δεν τα είπε έτσι ο Ρεν στο Spiegel και τις διαψεύσεις από ΔΝΤ και Γ.Παπακωσταντίνου, στη συνέντευξη που δημοσιεύεται σήμερα αποδεικνύεται πως ο Ρεν το είπε ξεκάθαρα. Στην επίμαχη συνέντευξη..

Αχαϊα: Του είπε να χωρίσουν και την σακάτεψε στο ξύλο!

Σε κακό χάλι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Ρίου μία νεαρή κοπέλα, με μώλωπες και τραύματα σε όλο της το σώμα αλλά ακόμα και στο κεφάλι...




Ο λόγος ήταν ότι... έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από το σύντροφό της επειδή εκείνος αρνιόταν να δεχθεί να... χωρίσουν! Η υπόθεση της 23χρονης συγκλόνισε ακόμα και τους γιατρούς του τμήματος επειγόντων περιστατικών του Περιφερειακού..

Ενοχοποιούνται οι βιολογικές καλλιέργειες για τα φονικά αγγούρια;







Συναγερμός στην Ευρώπη από τα φονικά αγγούρια που ευθύνονται για 10 θανάτους στη Γερμανία. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ενοχοποιούνται συγκεκριμένα λιπάσματα που χρησιμοποιούνται στις βιολογικές καλλιέργειες...

Κέρκυρα: Μητέρα 6 παιδιών παρέδωσε 30.000€ που βρήκε στο δρόμο!









Η γυναίκα που παρέδωσε το μικρό αυτό θησαυρό βραβεύτηκε για την πράξη της...Βραβεύτηκε για την πράξη της από την Αστυνομική Δ/νση της Κέρκυρας, η βρετανίδα Estele Cook, που βρήκε στο..

Τελειώνουν δραματικά γρήγορα τα λεφτά του Δημοσίου

Μας λείπουν έτσι και αλλιώς 700 εκατομύρια ευρώ
- Όλα αυτά θα τιναχθούν στον αέρα εαν ξεφύγει και άλλο το έλλειμμα










Στο υπουργείο Οικονομικών τρέμουν στο ενδεχόμενο να μην μας δώσουν την 5η δόση γιατί το Δημόσιο δεν θα μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του.Τα πράγματα είναι πολύ απλά, μέχρι τον Αύγουστο πρέπει..

“Νομικά αδύνατη η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ”









Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΚΤ Λουκάς Παπαδήμος μιλώντας σε συνέδριο του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας τράπεζας δεν χαρακτήρισε απλά “παράλογη” την έξοδο της χώρας απ' την ευρωζώνη..

(video) Δεν υπάρχουν ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ στα Γρεβενά...!!









Χωρίς παλμό, χωρίς συμμετοχή η προσπάθεια ειρηνικής διαμαρτυρίας που παρακινήθηκε από τις ομάδες κοινωνικής δικτύωσης και στα Γρεβενά. Από την ελάχιστη συμμετοχή που..

Ηράκλειο: Βράζουν οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα - Απειλούν με αποχή διαρκείας!









Λόγω περιορισμένου προσωπικού εργάζονται υπερωριακά, ωστόσο οι πληρωμές τους καθυστερούν χαρακτηριστικά - Απείχαν από τα καθήκοντά τους το Σαββατοκύριακο... Με 150 άτομα λιγότερα..

Ο Ηλίας Πανταζόπουλος μιλά για την επίθεση που δέχτηκε: «Νιώθω οργή»









Τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής ο Ηλίας Πανταζόπουλος και ο Αλέκος Συσσοβίτης είχαν βγει μαζί με μία φίλη τους βόλτα στο κέντρο της Αθήνας.Ξαφνικά, τους ορμούν πέντε άντρες και προσπαθούν..

Γιατρός μόλυνε με ηπατίτιδα 54 γυναίκες!









Οι αρχές απήγγειλαν 162 κατηγορίες σε έναν αναισθησιολόγο τον οποίο κατηγορούν ότι μόλυνε 54 γυναίκες με τον ιό ηπατίτιδας C. Πολλές από τις γυναίκες αυτές που ήταν έγκυες και νοσηλεύτηκαν σε..