ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Ευτυχώς πέρασε το "Μεσοπρόθεσμο" στην ψωροκώσταινα και σώθηκε η ... Παγκόσμια οικονομία!

Του Δημοσθένη Λιακόπουλου








Οι λεπτομέρειες δεν παίζουν ρόλο. Υπάρχουν μόνο μερικά κομβικά σημεία, στα οποία, μέσα στο χαμό, πρέπει να εστιάσουν την προσοχή τους "όσοι μπορούν και βλέπουν". Το να λένε τα ελληνικά..

Εδώ όλη η ενημέρωση για το ξεστοκάρισμα









Όλα όσα θέλατε να ρωτήσετε για το ξεστοκάρισμα αλλά δεν βρίσκατε. Παντού σε όλες τις στιγμές χρειαζόμαστε ένα καλό ξεσκαρτάρισμα. Όχι μόνο της αποθήκης ή των ραφιών, αλλά και των..

Ο Βουλευτής Γρεβενών είπε ΝΑΙ στο Μεσοπρόθεσμο και...πανηγυρίζει

Αντιγράφουμε από το Star-fm.gr: 
 






Στην συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011, για την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος Δημοσιονομικής Στρατηγικής, τοποθετήθηκε με την ομιλία του ο Βουλευτής του Ν. Γρεβενών κ.

Νεκρό αρκουδάκι στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Τρκάλων...









Η περιβαλλοντική οργάνωση ΚΑΛΛΙΣΤΩ ειδοποιήθηκε πριν από μερικές μέρες, για μία νεκρή αρκούδα η οποία βρέθηκε στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Αθαμανίας-Γαρδικίου του νομού Τρικάλων...

Οι διάσημοι και... τα καυτά τους VIDEO - Ποιοι έχουν δει τις προσωπικές τους στιγμές να βγαίνουν στη φόρα;








Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Kourtney Kardashian έχει χάσει τον ύπνο της, αφού πρώην σύντροφός της έχει βίντεο με προσωπικές τους στιγμές στο κρεβάτι. Και η Jennifer Lopez όμως τρέμει..

Corruption 25/06/11 -Συναυλία στην κεντρική Πλατεία Γρεβενών - Δείτε το Video









Corruption συναυλία στις 25/06/11 στα Γρεβενά..

«Ζητάω συγγνώμη από τους πολίτες. Είναι ντροπή»

Τα γεγονότα μας γύρισαν χρόνια πίσω, είπε ο πρόεδρος των αστυνομικών






«Συγγνώμη» εκ μέρους των συναδέλφων του, για την άνευ προηγουμένου αστυνομική εκτροπή, που έστειλε στο νοσοκομείο εκατοντάδες πολίτες, ζήτησε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας..

"Μία εικόνα ίσον με χίλιες λέξεις"

Η δύναμη της εικόνας είναι πολλές φορές μεγαλύτερη από όλα τα λόγια. Ο τσολιάς της προεδρικής φρουράς στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη..

Τίτλοι τέλους για άγχος, στρες, πονοκεφάλους...









Καταπολεμήστε τα ακολουθώντας τα μονοπάτια της φύσης. Χιλιάδες βότανα και φυτά χαρίζουν μια ζωή γεμάτη υγεία και ευεξία! Η Ματζουράνα, η Ρολογιά, το Τίλιο έχουν θεραπευτικές ιδιότητες που..

το νέο ΕΣΥ βάζει ΛΟΥΚΕΤΟ σε 50 Νοσοκομεία;

Αναδιάταξη το λένε τώρα;








Το «νέο» ΕΣΥ, το οποίο προκύπτει από την αναδιάταξη των μονάδων του, παρουσίασε λίγο μετά την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου στη Βουλή, ο υπουργός υγείας Ανδρέας Λοβέρδος..

"Αν βγεί στο φώς η αλήθεια τότε ο Παπουτσής πρέπει να παραιτηθεί"









Την καταγγελία ότι το τελευταίο διήμερο υπήρξε οργανωμένο πολιτικά και μελετημένο επιχειρησιακά σχέδιο της κυβέρνησης με στόχο, από τη μία να φοβηθεί ο λαός ενόψει της πέμπτης δόσης του..

Το κοτόπουλο με τα... τέσσερα πόδια - Δείτε το VIDEO








Τα συνηθισμένα και κανονικά κοτόπουλα έχουν δύο πόδια. Τι γίνεται όμως με την συγκεκριμένη κότα; Μια κότα μα ποια κότα; Αυτή με τα τέσσερα πόδια. Ναι καλά ακούσατε. Ένας ραβίνος στην Ιερουσαλήμ έχει στο κοτέτσι του..

Εκτεθειμένη ανεπανόρθωτα η ΕΛ.ΑΣ. - Οι 2 από τους 5 πρωταγωνιστές του βίντεο μιλούν...


Στο εισαγγελέα το επίμαχο βίντεο






Εκτεθειμένη για ακόμα μια φορά είναι η ελληνική αστυνομία, καθώς ενώ έχουν περάσει πολλές ώρες μετά το βίντεο αποκάλυψη από τηλεοπτικό σταθμό, δεν έχει δώσει ικανοποιητικές εξηγήσεις για το γεγονός οτι..

Μπέος: Είμαι αθώος, με συκοφαντεί η Ουέφα!








Αθώος για το σκάνδαλο με τα “στημένα” δήλωσε στην απολογία του ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου. Ο κ. Μπέος υποστήριξε ακόμα πως ουδέποτε εκβίασε παράγοντες, ενώ τόνισε ότι τον συκοφαντεί η Ουέφα. Ο Αχιλλέας Μπέος,..

Γρεβενά: "Είμαστε για Κονγκό"...









Στα Γρεβενά βρέθηκε χθες ο Δήμαρχος της πόλης του Κονγκό Μπαρουμπού, Hypplite Nzita Mpongi συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο του Ελληνοκογκολέζικου Επιμελητηρίου Άγγελο Βάζα..

Ν. Χατζηνικολάου: “Έφθασα πολύ κοντά στο θάνατο κι αυτό με έκανε να βλέπω τη ζωή αλλιώς!”








 Μια εξομολόγηση καρδιάς έκανε ο Νίκος Χατζηνικολάου, μέσα από μια σπάνια συνέντευξη που έδωσε, όπου μίλησε για την περιπέτεια υγείας που είχε, αλλά και για το πολιτικό και..

Αποκάλυψη ΣΟΚ: Τελειώστε την πλατεία με κάθε τρόπο!! - Δείτε φωτογραφία ντοκουμέντο με τον ΜΑΤατζή να βαράει με το Γκλομπ...







Μάχιμος αστυνομικός αποκαλύπτει τις εντολές που έχουνε πάρει απο την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ! Εντολές της Χουντικής Κυβέρνησης όπου μπορεί να αποβούν μοιραίες καθώς έχουμε 500 εγκλωβισμένους τραυματίες..

Άτυπο υπουργικό συμβούλιο σήμερα...









Άτυπη συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη στις 4 το απόγευμα. Αργότερα ο κ. Παπανδρέου θα..

Γρεβενά: Μας την...πέσανε οι Κογκολέζοι....









Στα Γρεβενά βρέθηκε χθες ο Δήμαρχος της πόλης του Κονγκό Μπαρουμπού, Hypplite Nzita Mpongi συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο του Ελληνοκογκολέζικου Επιμελητηρίου..

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ καταγγέλλει και αναζητά ΜΑΤατζή!











Η Ομοσπονδία των εργαζομένων στους Δήμους κατηγορεί άνδρα των ΜΑΤ πως κατάφερε «λυσσαλέα χτυπήματα» στον αντιπρόεδρό της. Σε δελτίο τύπου που απέστειλε στα μέσα ενημέρωσης, η ΠΟΕ-ΟΤΑ έδωσε στη..

Άστατος ο καιρός - Τι θα γίνει το Σαββατοκύριακο









Δροσερός και άστατος θα διατηρηθεί ο καιρός και τις επόμενες ημέρες.
Πιο αναλυτικά:

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

ALTER ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ - Τα ΜΑΤ φυγαδεύουν τους κουκουλοφόρους...


...

Θεσσαλονίκη: Γνωστός επιχειρηματίας βούτηξε στο κενό και σκοτώθηκε!









Η είδηση κάνει το γύρω της χώρας και συγκλονίζει - Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο επιχειρηματίας αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα... Από το μπαλκόνι του σπιτιού του έπεσε το..

Διεγράφη από την Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ o Π.Κουρουμπλής - "Δε με νοιάζει" απαντά









Λίγα λεπτά αφού καταψήφισε το μεσοπρόθεσμο ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Π. Κουρουμπλής διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Όπως δήλωσε στο Newsit o βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης..

Προπηλάκισαν τον βουλευτή Αθανασιάδη! - Φυγαδεύθηκε από τα ΜΑΤ - Δείτε το VIDEO









Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ο βουλευτής το όνομα και η εικόνα του οποίου εκτέθηκε περισσότερο από οποιουδήποτε άλλου από τα ΜΜΕ λόγω της στάσης του στο Μεσοπρόθεσμο αποφάσισε να..

Διαβάστε στη Δυτική που κυκλοφορεί...


Τι είναι επιτέλους αυτό το ξεσκαρτάρισμα - Τι γίνετε στο www.xestock.gr?







Τι; Την γνωρίζετε την Ελληνικότατη αυτή λέξη; Ξεσκαρτάρισμα σημαίνει πλήρης εκκαθάριση σε ό,τι εδώ και χρόνια (για να μην πω δεκαετίες) έχουμε κρατήσει σε ντουλάπες, ντουλάπια, κούτες, κουτάκια,..

23 μαθητές δημοτικού σκοτώθηκαν από κεραυνό!









23 μαθητές του δημοτικού σκοτώθηκαν και 47 τραυματίστηκαν όταν κεραυνός έπεσε στο σχολείο τους. Σοκ από την είδηση που έρχεται από την Ουγκάντα. 23 μαθητές του δημοτικού βρήκαν ακαριαίο..

Τι να σου κάνουν τα botox και οι πλαστικές…

Όταν τα χέρια σου προδίδουν την ηλικία σου..






Έχει καταφέρει να χάσει πολλά κιλά τους τελευταίους μήνες και το χαίρεται! Βέβαια, δεν την κολακεύουν όλες οι εμφανίσεις της… ειδικά όταν δεν προσέχει να «κρύβει» διακριτικά τα χέρια της που προδίδουν την ηλικία της!..

Έχει 24 δάχτυλα!!!





Τη σπάνια περίπτωση του 30χρονου Κουβανού. Ο Yoandri Hernández Garrido είναι ένας από τους πιο διάσημους ανθρώπους που ζουν στην επαρχία του Γκουαντανάμο στην Κούβα.Ο 30χρονος έχει 24 δάχτυλα,..

Kάθε μέρα κερδίζει και έναν διαγωνισμό

Δεν μπορεί να πιστέψει την τύχη της η 51χρονη Liz







Εκατοντάδες δώρα έχει κερδίσει από τον Οκτώβριο η 51χρονη Liz Denial από το Nottingham, η οποία συμμετέχει σε διαδικτυακούς διαγωνισμούς και βλέπει κάθε φορά το όνομά της στη λίστα των νικητών!..

Ε. Μενεγάκη: Βουτιές στη Νάξο και ρομαντικό weekend με τον Ματέο! - Δείτε φωτο







Τις ομορφιές της Νάξου γνώρισει η Ελένη Μενεγάκη την περασμένη ενδομάδα που βρέθηκε εκεί με τους συντελεστές της εκπομπής “Καφές με την Ελένη”. Ο καιρός ήταν πολύ καλός..

Πέρασε το Μεσοπρόθεσμο με 155 ΝΑΙ! ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ έχασαν από ένα βουλευτή







Όχι από Π.Κουρουμπλή που τέθηκε εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ με επιστολή του Γ.Παπανδρέου, ΝΑΙ από Ε.Παπαδημητρίου που της στοίχισε τη διαγραφή της από τη Ν.Δ, ΝΑΙ από Α.Αθανασιάδη και Θ.Ρομπόπουλο...

ΜΑΤατζής ακρωτηριάστηκε από χειροβομβίδα κρότου λάμψης - Δείτε το VIDEO

Έσκασε στα χέρια του - Διαδηλωτής βρήκε το κομμένο δάχτυλο...






Αστυνομικός των ΜΑΤ, κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων, ακρωτηριάστηκε, όταν στην προσπάθειά του να ρίξει χειροβομβίδα κρότου λάμψης εναντίον διαδηλωτών, αυτή εξερράγη στα χέρια..

Μεσοπρόθεσμο! Όχι από Π.Κουρουμπλή ΝΑΙ η Ε.Παπαδημητρίου ΝΑΙ ο Αθανασιάδης.. - Απαράδεκτη ήταν η στάση του προεδρείου της Βουλής!!!

Από τον Αθανασιάδη περίμενε η κυβέρνηση το ΟΧΙ και από την Έλσα Παπαδημητρίου βρήκε το ΝΑΙ, ενώ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Π.Κουρουμπλής καταψήφισε το Μεσοπρόθεσμο.








 Στις 15.36 ξεκίνησε η διαδικασία της ψηφοφορίας στη Βουλή. Στο γραφείο του πρώην προέδρου της Βουλής Απόστολου Κακλαμάνη συναντήθηκαν λίγο πριν τις 14:00 ο υπουργός Οικονομικών..

Γρονθοκόπησε 10χρονο για 20 ευρώ


1551382



Ένα 10χρονο παιδάκι έπαιζε αμέριμνο στην παιδική χαρά κοντά στη γειτονιά του, στις Συκιές της Θεσσαλονίκης, όταν το πλησίασε ένας νεαρός, πιθανόν ανήλικος, προκειμένου να του αποσπάσει το χαρτζιλίκι του. Το παιδάκι αρνήθηκε να του δώσει τα 20 ευρώ..

'Εχουν πνίξει το Σύνταγμα στα χημικά! - Ξύλο και δακρυγόνα εναντίον των Αγανακτισμένων







ΩΡΑ 14.50 Οδοφράγματα και στην συμβολή Σταδίου και Αμερικής. Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Οι διαδηλωτές έχουν καταφύγει στην Ερμού και την..

Είπε “ναι” η Έλσα Παπαδημητρίου και ανεξαρτητοποιήθηκε - ΑΕΤΟΣ: Καλό ταξίδι...

Δεν είναι φάντασμα.. Είναι η Έλσα..








Η πορεία μου μου δίνει το δικαίωμα να μην εθελοτυφλώ και να μην στρουθοκαμηλίζω, ήταν το σχόλιο της βουλευτού Αργολίδος.“Ναι” λοιπόν και ελπίζω κύριοι..

Είδηση Βόμβα: Ο Παπακωνσταντίνου δεν θα ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο!!!









Το θρίλερ του Μεσοπρόθεσμου και η ψήφιση του είναι ο νταλκάς ο βαρύς που τις τελευταίες ημέρες μονοπωλεί τις ανησυχίες του κυβερνητικού επιτελείου που ψάχνει δεξιά και αριστερά τους...

BBC: Νέοι Έλληνες επιχειρηματίες βρήκαν το αντίδοτο για την κρίση







Την ώρα που η Ελλάδα παραλύει από τη 48ωρη απεργία διαμαρτυρίας κατά των επαχθών μέτρων του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος, το BBC παρουσίαζε, σε...

Βενιζέλος: "Προσκαλώ τους αγανακτισμένους σε διάλογο"






O αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπ. Οικονομικών Ευαγ. Βενιζέλος απηύθυνε κάλεσμα στους αγανακτισμένους να συζητήσουν στο γραφείο του. Διαβάστε τι έγραψε το Twitter
Μίκα Κοντορούση Δημοσιεύτηκε:

Ελεονώρα Μελέτη-Κώστας Καραφώτης: τι έκαναν σε ερημική παραλία νησιού;











Στην Αίγινα πέρασε το προπερασμένο Σαββατοκύριακο η 32χρονη παρουσιάστρια του Star, φιλοξενούμενη του καλού της φίλου Γιώργου Μελισσανίδη, με αφορμή τον φιλανθρωπικό αγώνα βόλεϊ που διοργάνωσε η W.I.N.. με χορηγό το..

Σε κατάσταση πολιορκίας το κέντρο - Καφέδες στη Λιάνα - Ολόκληρη επιχείρηση για να μπούν οι βουλευτές στη Βουλή - Τρείς οι τραυματίες





Αποκλεισμένο από άκρη σ' άκρη είναι το κέντρο της Αθήνας για ακόμα μια ημέρα, ίσως την πιο καθοριστική, ενώ η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι! Από νωρίς έχουν στηθεί μπλόκα σε..

Όργιο σπατάλης στα Special Olympics την ώρα που η χώρα χρεοκοπεί!









Ενώ νέοι και νέες δίνουν τον δικό τους αγώνα στους Special Olympics και οι θεατές χειροκροτούν τις προσπάθειες τους, την ίδια ώρα η κοινή γνώμη εξοργίζεται καθώς μέρα με την μέρα βγαίνουν νέα στοιχεία που..

Συνεδριάζει σήμερα στις 14:00, το Δημοτικό Συμβουλίο Γρεβενών









Η Συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Διοικητηρίου Γρεβενών «Πέτρος Σιούλης», την Τετάρτη 29 Ιουνίου και ώρα 14:00 προκειμένου να συζητήσουν..

Πολύ αργά για δάκρυα...Γιώργο! - Διαβάστε όλο το άρθρο του!!!







Σε άρθρο του στους Financial Times ο μέχρι πριν από λίγα 24ωρα ''τσάρος'' της οικονομίας Γ.Παπακωσταντίνου παραδέχεται ανοιχτά τα λάθη του Μνημονίου και την αναποτελεσματική επιδιόρθωση τους. Στην αρχή τού..

Στο Νοσοκομείο Γρεβενών ο Βασίλης Καρακούλιας;









Ο Αχιλλέας Μπέος οδηγήθηκε στις δικαστικές φυλακές του Ναυπλίου, ο Γιώργος Τσακογιάννης (μεγαλομέτοχος της Ηλιούπολης) στις φυλακές Τρικάλων, ενώ ο Βασίλης Καρακούλιας (μπουκ) στις φυλακές Γρεβενών..

Η Βάσω διάλεξε το μαχαίρι…







Ήταν η μόνη που πήγε ως το τέλος την πολιτική αμφισβήτηση του Γιώργου Παπανδρέου, στην ιστορική πλέον συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, εκείνο το απόγευμα..

Επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Πασχάλη Χαρούμενου στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστα Σκανδαλίδη













O Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Φυσικού Περιβάλλοντος Πασχάλης Χαρούμενος με επιστολή του προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κώστα Σκανδαλίδη και προς..

Λουκέτο παντού και σήμερα Τετάρτη - Ποιοι απεργούν...









Δεύτερη μέρα απεργίας σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα λόγω της 48ωρης απεργίας που ξεκίνησαν από χθες ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στην ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος. Αναλυτικά..

Χαλάει ο καιρός από σήμερα - Αναλυτική πρόγνωση









Οι σποραδικές βροχές και καταιγίδες στις ηπειρωτικές περιοχές και πρόσκαιρα κατά τόπους στα υπόλοιπα και η εξασθένηση των ανέμων στο Αιγαίο θα είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για σήμερα Τετάρτη..