ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Τους σκότωσαν και τους πέταξαν στο ρέμα

Οι αστυνομικές έρευνες στρέφονται στο φιλικό περιβάλλον των δύο παιδιών
Μοιραστείτε το στο facebook







Σε δύο ερωτευμένα παιδιά, που σκόπευαν να κλεφτούν για να ζήσουν τον έρωτά τους μακριά από τις οικογένειές τους, που αντιδρούσαν..
στο δεσμό τους ανήκουν τα δύο πτώματα που βρέθηκαν πεταμένα και σε προχωρημένη σήψη σε ρέμα σε αγροτική περιοχή του χωριού Ανάληψη στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», οι αστυνομικές έρευνες προσανατολίζονται προς την πλευρά των φίλων των δύο παιδιών, για τα οποία εκτιμούν ότι μπορεί να ξέρουν πρόσωπα ή πράγματα σχετικά με την καθημερινότητα των δύο παιδιών. Και από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει, εικάζουν ότι το αποτρόπαιο έγκλημα έγινε σε άλλη περιοχή και ότι τα θύματα μεταφέρθηκαν στον σκουπιδότοπο του Λαγκαδά.
Για την ιστορία πάντως, το 16χρονο αγόρι πομακικής καταγωγής από την Ξάνθη και το 17χρονο κορίτσι από τη Βόρεια Ήπειρο που διέμεναν με τις οικογένειές τους στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης, είχαν ερωτευτεί παράφορα και οι οικογένειές τους δεν ενέκριναν τη σχέση τους. Πριν από περίπου ένα μήνα, οι γονείς τους είχαν πάει στο Τμήμα Ασφαλείας και είχαν δηλώσει την εξαφάνισή τους αλλά όλοι πίστευαν ότι τα παιδιά είχαν κάνει πράξη την απόφασή τους να κλεφτούν. Μέχρι που ένας περαστικός εντόπισε τις δύο σορούς και ενημέρωσε τις διωκτικές αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου