ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Η Δικαιοσύνη είναι τελικά …θεόστραβη





Όπως ακριβώς είχαμε γράψει σε προηγούμενη ανάρτηση, οι οικονομικοί εισαγγελείς άφησαν τις περίφημες αποκαλύψεις έμειναν να αιωρούνται στον αέρα..
Δύο υπομνήματα 20 σελίδων το καθένα κατέθεσαν οι κ. Πεπόνης και Μουζακίτης ενώ τα είπαν προφορικά και με τους ανωτέρους τους στον Άρειο Πάγο. Πάντως, οι εξηγήσεις τους παρέμειναν μυστικές και ο κόσμος δε θα μάθε ποτέ τι ήταν αυτό που είχαν πει περί παρεμβάσεων στο έργο τους.
Τα πολιτικά πρόσωπα και οι υπουργοί που υποτίθεται ότι θα αποκάλυπταν μετατράπηκαν τελικά σε υπηρεσιακούς παράγοντες που πήραν τηλέφωνο για να εκφράσουν την ενόχλησή τους για κάποια από τις υποθέσεις που ερευνούσαν. Κι αυτοί, λένε στο υπόμνημά τους, δεν υπέκυψαν και συνέχισαν.
Αυτή ήταν η περίφημη παρέμβαση στη Δικαιοσύνη που επικαλέστηκαν οι εισαγγελείς. Κι αν εμείς όλοι ελπίζαμε ότι θα γεννηθούν οι Έλληνες Ντι Πιέτρο, καλύτερα να το ξεχάσουμε.
Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες μας, αυτοί που πήραν τηλέφωνο τον εισαγγελέα Πεπόνη ήταν συνεργάτες του κ. Βενιζέλου οι οποίοι δήλωσαν την ενόχλησή τους για την υπόθεση Καπελέρη.
Όπως έχουμε ξαναγράψει η συγκεκριμένη υπόθεση είναι αστεία και δε συνιστά κακουργηματική πράξη. Όμως, η δημιοσιοποίησή της θα προκαλούσε (όπως και προκάλεσε) πρόβλημα στο ΠΑΣΟΚ και ειδικά στην οικογένεια Παπανδρέου. Αυτό προσπάθησε να προλάβει ο κ. Βενιζέλος κι αυτό επικαλούνται ως παρέμβαση οι εισαγγελείς.
Τελικά για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται ότι η Δικαιοσύνη δεν είναι απλά τυφλή στην Ελλάδα. Θεόστραβη είναι…


www.antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου