ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Μάσησε το κεφάλι φιδιού






Έχει μόνο έξι δόντια, αυτό όμως δεν τον εμπόδισε από το να δαγκώσει το κεφάλι φιδιού. Ο 13 μηνών Imad Aleeyan, από το Ισραήλ..
έκανε τη μητέρα του να ουρλιάξει από φόβο όταν τον είδε να έχει βάλει στο στόμα του το κεφάλι του φιδιού. «Άρχισα να ουρλιάζω, δεν μπορούσα να το πιστέψω, κόντεψα να πεθάνω από την τρομάρα μου» δήλωσε η μητέρα του αγοριού που το είχε αφήσει για λίγα λεπτά μόνο του για να φτιάξει το γάλα του.
Οι κραυγές της γυναίκας ήταν που ξεσήκωσαν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας αλλά και τους γείτονες που έτρεξαν για να δουν τι είχε συμβεί. Μάλιστα ένας από τους γείτονες ήταν που τράβηξε το φίδι από το στόμα του αγοριού και το σκότωσε.
Το αγόρι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Rambam της Χάιφα όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι δεν είχε το παραμικρό τσίμπημα.
Όπως δήλωσαν στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων οι γιατροί, το φίδι ήταν δηλητηριώδες αλλά το αγόρι στάθηκε τυχερό καθώς το χειμώνα τα φίδια βγάζουν πολύ λιγότερο δηλητήριο.
«Κατά πάσα πιθανότητα δεν δάγκωσε το παιδί εξαιτίας του κρύου. Δεν είναι τόσο ενεργά το χειμώνα», επιβεβαίωσε ο ειδικός σε θέματα ερπετών και καθηγητής πανεπιστημίου στην Ιερουσαλήμ Dr Shacham.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου