ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Το "αμάρτημα" του Λοβέρδου...

Της Κατερίνας Γκίκα

Μοιραστείτε το στο facebook






Αμήχανος ο Ανδρέας Λοβέρδος διάβηκε χθες την πόρτα του καφενείου της βουλής. Το τελευταίο διάστημα ήταν ιδιαίτερα στρεσαρισμένος ο υπουργός υγείας..
προφανώς με το θέμα της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ και την δική του εμπλοκή σ' αυτό. Αν κρίνουμε από τον αναστεναγμό ανακούφισης που έβγαλε αυθόρμητα όταν ένας βουλευτής τον συνεχάρη, μάλλον τώρα θα αρχίσει να χαλαρώνει. Δόξα τω Θεώ όλα πήγαν καλά , είπε κι έκανε τον σταυρό του.


Δεν ξέρω τι τον ανακούφισε περισσότερο, ότι εικάζει πως από την στιγμή που συμπορεύεται με τον Βενιζέλο θα λιγοστέψουν τα χτυπήματα κάτω απ' την ζώνη, από εκείνους που δεν υπολόγιζαν μήτε θεό, μήτε σύντροφο ή ότι με αυτό τον τρόπο συμβάλει ο ίδιος προσωπικά στο να μην διαλυθεί το κόμμα; Τώρα έχουμε την δυνατότητα να μην έχουμε εσωτερική διαίρεση , έλεγε σε πηγαδάκι στο καφενείο της βουλής στους βουλευτές του κόμματος του.


Τώρα έπρεπε να φέρεις την διάταξη για τα φαρμακεία να πούμε όλοι ναι , του είπε ο Δημήτρης Βαρβαρίγος, ένας από αυτούς που είχαν καταψηφίσει την επίμαχη διάταξη που ο Λοβέρδος είχε ορκιστεί πως θα περάσει πάση θυσία.


Κάποιοι λένε πως εκείνη την βραδιά παίχτηκε ένα πολιτικό παιχνίδι στο οποίο συμμετείχε και ο Βενιζέλος ώστε να κατατροπωθούν οι φιλόδοξοι δελφίνοι. Θα μου πείτε ποιον ενδιαφέρουν σήμερα τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ. Γενικά ποιον ενδιαφέρουν όλες αυτές οι λεπτομέρειες σε μια χώρα που βιώνει όχι μόνο οικονομική αλλά και την πιο μεγάλη πολιτική κρίση στα μεταπολιτευτικά χρόνια. Τα καταγράφω απλά από δημοσιογραφική διαστροφή, αλλά το συμπέρασμα που βγάζω κι εγώ είναι πως παρότι ο κόσμος έχει γυρίσει τις πλάτες στο πολιτικό σύστημα, τους πολιτικούς άνδρες εξακολουθούν να τους βασανίζουν οι φιλοδοξίες τους...


press-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου