ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Αποσύρεται ο Λοβέρδος από την διαδοχή!







Ο Ανδρέας Λοβέρδος δεν θα είναι τελικά υποψήφιος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ. Και συναινεί να είναι πρόεδρος ο Βενιζέλος, ο οποίος θα του δώσει..
κεντρικότατο ρόλο στο ΠΑΣΟΚ.
Αυτό είναι το αποτέλεσμα πρωτοβουλίας βουλευτών (π.χ. Κρεμαστινός) που απαίτησαν την συνεργασία των δύο και την επαναφορά της ομάδας που έδωσε την μάχη του 2007.
Λοβέρδος και Βενιζέλος ανακοίνωσαν την συμμαχία τους σε κοινή συνέντευξη Τύπου στην οποία υποστήριξαν ότι μπορούν με τη συμπόρευσή τους να εγγυηθούν την ενότητα του κινήματος, «Θα πορευθούμε μαζί με τον Βαγγέλη, θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα παρουσιάσω τις προτάσεις μου για τη νέα φιλοσοφία που πρέπει να έχει το κόμμα», τόνισε ο υπουργός Υγείας, προσθέτοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι ένα κίνημα που πρέπει να μείνει όρθιο και να δώσει μάχες για να μη γονατίσει η χώρα».
Από την πλευρά του, ο υπουργός Οικονομικών παρατήρησε ότι «μια νέα διαίρεση θα πήγαινε πολύ πίσω το ΠΑΣΟΚ» και εξέφρασε την ευχή να αποτελέσει η κοινή τους πρωτοβουλία έναυσμα για να μπει τέλος στην εσωστρέφεια. «Είναι υποχρέωσή μας να πορευτούμε μαζί για το ΠΑΣΟΚ, τη χώρα και τους πολίτες», επισήμανε.
Η κίνηση των δύο υπουργών έρχεται δύο ημέρες πριν τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος υπό την προεδρία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου, την προσεχή Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου