ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Δικαστής-βιαστής συνέχιζε να δικάζει

Το Εφετείο τον έστειλε τελικά στη φυλακή για την αποπλάνηση του 5χρονου γιου του
Μοιραστείτε το στο facebook





Δικαστής κρίθηκε ένοχος για αποπλάνηση του ανήλικου παιδιού του. Οι συνάδελφοί του σοκαρισμένοι από τη βαρύτητα της αποτρόπαιης πράξης και την ιδιότητα του..
κατηγορουμένου, αμετάκλητα τον καταδίκασαν σε κάθειρξη 6 ετών και τον έστειλαν στη φυλακή. Η πρωτόδικη απόφαση του δικαστηρίου τον είχε κρίνει επίσης ένοχο και του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 13 ετών, αλλά με αναστολή. Ετσι, προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι ο δικαστής παρά την πρωτόδικη καταδίκη όχι μόνο δεν είχε καμία επίπτωση στην υπηρεσία του, αλλά εξακολουθούσε να ανεβαίνει στις έδρες και να δικάζει κανονικά και με τον νόμο.
Επί ώρες τα μέλη του πενταμελούς Εφετείου Αθηνών ερεύνησαν τη σοβαρή αυτή υπόθεση και άκουσαν με προσοχή όλες τις πλευρές πριν εκδώσουν την ετυμηγορία τους, καθώς το θύμα της ιστορίας ήταν ένα 5χρονο παιδί και θύτης ένας δικαστικός λειτουργός.


Μείωση ποινής και φυλακή. Το δικαστήριο σφράγισε την ενοχή του κατηγορουμένου, ο οποίος από την έδρα βρέθηκε στο εδώλιο για το αδίκημα της αποπλάνησης του παιδιού του, αλλά μείωσε την πρωτόδικη ποινή που του είχε επιβληθεί για την ίδια πράξη από 13 σε 6 χρόνια κάθειρξη. Οταν όμως έφτασε η ώρα να κριθεί η ελευθερία του, οι δικαστές τον έστειλαν στη φυλακή.
Οπως αποδείχθηκε, όμως, οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν είχαν κινήσει τη διαδικασία ώστε να κριθεί αν ο δικαστικός λειτουργός είχε ή όχι το δικαίωμα να παραμείνει στο Σώμα, τουλάχιστον μέχρις ότου η υπόθεσή του κριθεί και από το Εφετείο.
Σύμφωνα με την κατηγορία, ο δράστης φέρεται ότι υποχρέωνε το ανήλικο παιδί του να του κάνει ερωτικές πράξεις φτάνοντας στο σημείο να το... απειλήσει πως αν δεν ικανοποιούσε το αρρωστημένο πάθος του δεν θα του έπαιρνε παγωτό!
Συγγενικά πρόσωπα του κατηγορουμένου προσπάθησαν να πάρουν πίσω τις καταθέσεις που έδειχναν τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε υποστεί το ανήλικο παιδί από τον διαζευγμένο πατέρα του τις μέρες που το φιλοξενούσε στο σπίτι του.
Ο ίδιος ο δικαστής απολογούμενος αρνήθηκε ότι είχε διαπράξει το έγκλημα που του αποδίδεται, υποστηρίζοντας ότι το παιδί είχε καταθέσει εναντίον του καθ' υπόδειξη τρίτων προσώπων.
Τα στοιχεία της δικογραφίας όμως, δεν άφησαν - όπως αποδείχθηκε - καμία αμφιβολία στους δικαστές, οι οποίοι όχι μόνο τον κήρυξαν ένοχο, άλλα του έδειξαν και τον δρόμο για τη φυλακή.




ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου