ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

WikiLeaks: Δυο χρόνια ζωής έχει ο Ερντογάν!





Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ταγίπ Ρετζέπ Ερντογάν έχει καρκίνο του παχέος εντέρου τελικού σταδίου και του μένουν μόνο δύο χρόνια ζωής,..
υποστηρίζεται σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του αμερικανικού ιδρύματος γεωστρατηγικών αναλύσεων Stratfor που διέρρευσε και έρχεται στη δημοσιότητα από το WikiLeaks.
Η αποκάλυψη αυτή έρχεται σε συνέχεια της παγκόσμιας αποκλειστικότητας της «κυριακάτικης δημοκρατίας» στις 31 Ιανουαρίου 2011, η οποία από τότε είχε επισημάνει αναλυτικά το πρόβλημα υγείας του Τούρκου πρωθυπουργού, επικαλούμενη αμερικανικές και τουρκικές πηγές. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας μας, ο καρκίνος στο έντερο που διαγνώστηκε στον κ. Ερντογάν έχει «κακή πρόβλεψη». Μάλιστα, όλες οι εξετάσεις Ερντογάν έχουν σταλεί σε εξειδικευμένο κέντρο των ΗΠΑ .
Οπως αναφέρει το WikiLeaks, οι φήμες για προσβολή του Τούρκου πρωθυπουργού από καρκίνο διακινούνται από τον Νοέμβριο, όταν υποβλήθηκε σε επέμβαση στο έντερο. Δεν προβλήθηκαν όμως στον Τύπο παρά μόλις χθες, από την εφημερίδα «Taraf», που αναφέρεται στο πρωτοσέλιδό της στη διαρροή του εγγράφου. Το μήνυμα είχε σταλεί από έναν εργαζόμενο της εταιρίας σε έναν συνάδελφό του και αποκαλύφθηκε από τον δικτυακό τόπο WikiLeaks, μαζί με πολλά άλλα έγγραφα της Stratfor. Η συγκεκριμένη εταιρία παρέχει γεωπολιτικές αναλύσεις σε συνδρομητές.


Στο μήνυμα αναφέρεται ότι οι γιατροί αφαίρεσαν 20 εκατοστά από το παχύ έντερο του Ερντογάν, κατά την πρώτη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στις 26 Νοεμβρίου. Τον περασμένο μήνα ο Τούρκος πρωθυπουργός εισήχθη εκ νέου στο χειρουργείο. «Η πρόγνωση δεν είναι καλή. Ο χειρουργός είπε ότι του δίνουν δύο χρόνια» σημειώνεται στο μήνυμα, που φέρει ημερομηνία 10 Δεκεμβρίου.
Η έκθεση των Αμερικανών αναλυτών βασίζεται σε στοιχεία που έλαβαν από κάποιον Φαρούκ Ντεμίρ, ο οποίος με τη σειρά του πήρε πληροφορίες από «έναν παλιό συμμαθητή» του χειρουργού του Ερντογάν. Το Stratfor περιέγραψε τον Ντεμίρ ως πρώην αξιωματούχο του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας, σύμβουλο του Ερντογάν και ειδικό σε θέματα ενέργειας. Ο ίδιος στην ιστοσελίδα του γράφει ότι είναι αναλυτής σε θέματα ενεργειακής ασφάλειας και έχει εργαστεί για το γραφείο του Τούρκου πρωθυπουργού.
Πάντως, ο χειρουργός του Ερντογάν, σύμφωνα με την εφημερίδα «Taraf», χαρακτήρισε επίσης «εντελώς ψευδή» την έκθεση, ενώ ένας άλλος γιατρός, που παρακολούθησε την εγχείρηση, δήλωσε ότι ο Τούρκος πρωθυπουργός δεν είχε καρκίνο και δεν υπήρχε κανένας όγκος.
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου