ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Ακαδημίες Αλ. Κιβωτού - Ακαδημίες Α.Ε.Π. Βατολάκκου 1-5 (0-2)

Γήπεδο Κιβωτού 16/4/2012
Μοιραστείτε το στο facebook



Ένα όμορφο ποδοσφαιρικό απόγευμα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν 70 περίπου και πλέον άτομα στο γήπεδο της Κιβωτού, με ποδοσφαιριστές γεννηθέντες του.. έτους 1998-2001, ανάμεσα στην ακαδημία Αλ. Κιβωτού με την αντίστοιχη της Α.Ε.Π. Βατολάκκου.
Τα παιδιά δώσανε τον καλύτερό τους εαυτό, προσφέροντας πλούσιο θέαμα, δημιουργώντας μάλιστα αρκετές φάσεις απέναντι στις δύο εστίες.
Νικήτρια η φιλοξενούμενη ομάδα της Α.Ε.Π. Βατολάκκου, που επικράτησε με το ευρύ σκορ 1-5, επί της γηπεδούχου ομάδας του Αλιάκμωνα Κιβωτού.
Τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους πέτυχαν ο Σπηλιώτης (22' με κεφαλιά), Παπαδόπουλος (32' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι), Φουρλατάρας (53' με πλασέ από το ύψος της περιοχής) & (78' μετά από έξοχη πάσα του Τζήκα, πλάσαρε με άνεση) και Τζήκας (66' με ατομική προσπάθεια), ενώ για τους γηπεδούχους μείωσε ο Παπαδόπουλος στο 61' με σουτ έξω από την περιοχή.

Να εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας στον παράγοντα της Ε.Π.Σ. Γρεβενών Μιχάλη Ηλιάδη για την πρωτοβουλία και την οργάνωση του αγώνα.
Μετά τη λήξη του αγώνα, ο κ. Μ. Ηλιάδης μοίρασε σε όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές αναμνηστικά μετάλλια, καθώς και αναμνηστικό κύπελλο στην νικήτρια ομάδα.
Δείτε πολλές φωτό από τον αγώνα ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου