ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Δολοφονημένος βρέθηκε ο φορτηγατζής που αγνοούνταν επί 15 ημέρες

Μοιραστείτε το στο facebook










Επί 15 ημέρες έψαχναν τα ίχνη του. Και τελικά ο αγνοούμενος φορτηγατζής βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι σε τοποθεσία κοντά στον Άραχθο κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες. Η σορός του 36χρονου, που είχε εξαφανιστεί από τα...

ξημερώματα του Σαββάτου 17 Μαρτίου μαζί με το φορτηγό του στην περιοχή των Ιωαννίνων, εντοπίστηκε στο ύψωμα της Μπαλντούμας, στην παλιά εθνική οδό Ιωαννίνων –Τρικάλων.
Λίγο νωρίτερα, είχε την τελευταία τηλεφωνική επικοινωνία με τη σύζυγό του στην οποία είπε ότι βρισκόταν έξω από ένα εστιατόριο της εθνικής οδού, κοντά στα Ιωάννινα και περίμενε τον συνοδηγό του, κάποιον Θεόφιλο που παρέλαβε στην Θεσσαλονίκη, να φέρει καφέδες.
Λίγες ημέρες μετά την μυστηριώδη εξαφάνιση, οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει το φορτηγό του 36χρονου εγκαταλειμμένο σε περιοχή των Γρεβενών.
Προορισμός του οδηγού ήταν αρχικά τα Γιάννινα και στη συνέχεια η Αλεξανδρούπολη, όπου θα μετέφερε τυριά για λογαριασμό κάποιου εμπόρου τροφίμων με τον οποίο συνεργαζόταν για πρώτη φορά.
Οι άνδρες της Ασφάλειας είχαν ζητήσει την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, που έδειξε ότι ο αγνοούμενος είχε κινηθεί στην Εγνατία Οδό. Ωστόσο, ο μυστηριώδης «Θεόφιλος» δεν έχει εντοπιστεί και αναζητείται.
vatolakkiotis 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου