ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Βουτιά θανάτου από τον 17ο όροφο

Μοιραστείτε το στο facebook





Θα μπορούσε να πάρει άλλο δρόμο στη ζωή της μετά την έξοδό της από τις φυλακές όπου εξέτισε ποινή δύο ετών. Αλλά η 18χρονη Shanise Paris-Goff βρήκε.. πολύ πρόωρο τέλος πηδώντας από το διαμέρισμα του φίλου της στον 17ο όροφο πολυκατοικίας στο Λονδίνο.
Αμέσως πριν είχε φτάσει εκεί κλιμάκιο της αστυνομίας για να τη συλλάβει καθώς επί εννέα μήνες παραβίαζε τους περιοριστικούς όρους της αποφυλάκισής της. Εντοπίστηκε έπειτα από έρευνες εννέα μηνών στο διαμέρισμα αυτό και εκτιμάται πως πανικοβλήθηκε μόλις είδε τους άνδρες της αστυνομίας. Σκαρφάλωσε στο περβάζι του παραθύρου στο υπνοδωμάτιο και πήδηξε στο κενό…
Οι γείτονες είπαν πως άκουσαν να φωνάζει «Αφήστε με» μόλις η αστυνομία μπήκε στο διαμέρισμα. Δευτερόλεπτα αργότερα βρισκόταν στο κενό. Αυτόπτης μάρτυρας στην αυτοκτονία της ήταν μερικά παιδιά που ακούστηκαν να
ουρλιάζουν τρομοκρατημένα.

Οι αρχές την αναζητούσαν γιατί είχε σταματήσει να εμφανίζεται στην αρμόδια υπηρεσία καθώς είχε βγει από αναμορφωτήριο ανηλίκων με ειδική άδεια και αναστολή τον περασμένο Απρίλιο. Η Shanise είχε περάσει κρατούμενη δύο χρόνια- από τριετή ποινή- για ληστείες, απόπειρες ληστείας και επιθέσεις.
Τις αρχές συνέδραμε από τον Ιούλιο και η Scotland Yard χωρίς όμως να μπορέσουν να την εντοπίσουν μέχρι την Τρίτη. Ενώ ήταν ουσιαστικά φυγάς, η Shanise ανέβαζε αναρτήσεις όπως «πιάστε με αν μπορείτε» στο λογαριασμό της στο Facebook.

Οι φίλοι της την καλούσαν να αλλάξει τη ζωή της. «Πού πάει η ζωή σου, σοβαρά! Σκέψου το!», της έγραφαν.
«Σας ακούω αλλά θα ζήσω μόνο μία φορά και θα το κάνω με το δικό μου τρόπο», τους απαντούσε.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου