ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Ξεπέρασε τα 2 ευρώ η τιμή της αμόλυβδης βενζίνης

Μοιραστείτε το στο facebook






Έσπασε το φράγμα των 2 ευρώ η μέγιστη τιμή της αμόλυβδης βενζίνης, η οποία καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, έχοντας αυξηθεί 17 ολόκληρα λεπτά από την αρχή του 2012. ..



Τα τελευταία στοιχεία του υπουργείου Ανάπτυξης για την πορεία των τιμών δείχνουν και νέα άνοδο την προηγούμενη εβδομάδα, με τη μέση τιμή της βενζίνης να έχει φτάσει πλέον σε 1,842 ευρώ, έχοντας αυξηθεί περίπου 1,5 λεπτό από τις αρχές Απριλίου και 19 λεπτά από την αρχή του έτους. Αντίστοιχα, η μέγιστη τιμή αυξήθηκε από τον Ιανουάριο 17 λεπτά και πλέον κινείται πάνω από 1,90 ευρώ στους 45 από τους 54 νομούς της χώρας. Σε δύο μάλιστα νομούς η τιμή έχει πιάσει τα 2 ευρώ (Κεφαλονιά, Εύβοια), ενώ σε άλλους δύο (Πειραιάς και Ηράκλειο) τα ξεπέρασε με τιμές 2,050 και 2,005 ευρώ αντίστοιχα.

Τι σημαίνουν όλα αυτά στην πράξη για κάποιον που θα κάνει τις ημέρες του Πάσχα οδικώς τη διαδρομή Αθήνα – Θεσσαλονίκη; Σημαίνουν ότι θα αναγκαστεί να πληρώσει, με βάση τις μέσες τιμές χώρας, τουλάχιστον 15 ευρώ επιπλέον από ό,τι πέρυσι αφού θα χρειαστεί 155 ευρώ για καύσιμα έναντι 141 ευρώ πέρυσι. Και αυτό, λαμβάνοντας υπόψη τα τελευταία στοιχεία για τις τιμές της βενζίνης που είναι αναρτημένα στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου Ανάπτυξης και αφορούν την περασμένη Πέμπτη, δηλαδή χωρίς να συνυπολογίσουμε τις όποιες αυξήσεις έγιναν από την ημέρα εκείνη και μετά. Συνυπολογίζοντας και τα διόδια, έχουμε 202 ευρώ φέτος, έναντι 187 ευρώ πέρυσι...

Περισσότερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου