ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Αίθριος με λίγες τοπικές βροχές ο καιρός το Σαββατοκύριακο

Μοιραστείτε το στο facebook
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Παρασκευή 6 Απριλίου όπως και τα Σαββατοκύριακο.. Λίγες πρόσκαιρες βροχές θα σημειωθούν στα βόρεια της χώρας. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις εντάσεως 6 Μποφόρ.

Πιο αναλυτικά σήμερα Παρασκευή

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές στη Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και τοπικά το απόγευμα νοτιοδυτικοί 4 τοπικά στα ανατολικά μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές. Βελτίωση του καιρού αναμένεται να σημειωθεί από το απόγευμα . Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 4 και τοπικά στο νότιο Ιόνιο μέχρι 5 μποφόρ .
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες στη Θεσσαλία και τη Στερεά. Από το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ, στα νότια νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής αλλά βαθμιαία ο καιρός θα είναι αίθριος. Στα νότια ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 στα ανατολικά τοπικά νοτιοδυτικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αρχικά θα σημειωθούν νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής. Από το μεσημέρι ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 τοπικά νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου. 

Το Σάββατο αρχικά ο καιρός θα είναι αίθριος. Βαθμιαία στο βόρειο Ιόνιο και στα βόρεια και κεντρικά ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές, ενώ καταιγίδες είναι πιθανό να εκδηλωθούν κυρίως στην Ήπειρο και τη δυτική Μακεδονία. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 Μποφόρ, που το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν δυτικοί 3 με 5 που βαθμιαία θα γίνουν νότιοι και τη νύχτα θα ενισχυθούν τοπικά στα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα ανατολικά και νότια.

Την Κυριακή των Βαΐων στα δυτικά, τα βόρεια και βαθμιαία στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες, που πιθανώς στα δυτικά να είναι ισχυρές. Στις υπόλοιπες περιοχές θα εκδηλωθούν λίγες νεφώσεις που πρόσκαιρα θα αυξηθούν και είναι πιθανό να βρέξει κατά τόπους. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ και στα νότια 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου