ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Αίθριος με λίγες τοπικές βροχές ο καιρός το Σαββατοκύριακο

Νεφώσεις στα βόρεια της χώρας 

Μοιραστείτε το στο facebook




Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο με λίγες πρόσκαιρες βροχές στα βόρεια της χώρας. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης..

Σήμερα Σάββατο αρχικά ο καιρός θα είναι αίθριος. Βαθμιαία στο βόρειο Ιόνιο και στα βόρεια και κεντρικά ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές, ενώ καταιγίδες είναι πιθανό να εκδηλωθούν κυρίως στην Ήπειρο και τη δυτική Μακεδονία.

Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 Μποφόρ, που το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν δυτικοί 3 με 5 που βαθμιαία θα γίνουν νότιοι και τη νύχτα θα ενισχυθούν τοπικά στα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα ανατολικά και νότια.

Την Κυριακή των Βαΐων στα δυτικά, τα βόρεια και βαθμιαία στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες, που πιθανώς στα δυτικά να είναι ισχυρές.

Στις υπόλοιπες περιοχές θα εκδηλωθούν λίγες νεφώσεις που πρόσκαιρα θα αυξηθούν και είναι πιθανό να βρέξει κατά τόπους. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ και στα νότια 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου