ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Κόλπα λίγο πριν από τις κάλπες

Μοιραστείτε το στο facebook




«Άλλα κόλπα» επιστρατεύουν τα κόμματα για να προσελκύσουν τους ψηφοφόρους στην τελευταία ευθεία προς τις κάλπες. Το θολό πολιτικό σκηνικό και κυρίως το μεγάλο ποσοστό των αναποφάσιστων,..

ωθούν τα κόμματα σε κινήσεις της τελευταίας στιγμής με στόχο τη βελτίωση των ποσοστών τους.

Ειδικά για το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ σημαντικό πρόβλημα παραμένει η χαμηλή συσπείρωση των ψηφοφόρων του 2009. Στο πλαίσιο αυτό δεξιά στροφή υπέρ του νόμου και της τάξης κάνει ο Αντώνης Σαμαράς σε μία προσπάθεια να επαναπατριστούν ψηφοφόροι ψηφοφόροι της ΝΔ που τάσσονται τώρα υπέρ των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στου ΛΑΟΣ και της Χρυσής Αυγής.


Όπως αναφέρουν τα Νέα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος προσβλέπει στις ανοιχτές συγκεντρώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, πολλοί από τους οποίους παραμένουν αναποφάσιστοι.


Στο «κόλπο» μιας κυβέρνησης της Αριστεράς ποντάρει ο κ. Τσίπρας, υποστηρίζοντας ότι ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ και ΚΚΕ θα μπορούσαν να σχηματίσουν κυβέρνηση με τη στήριξη αντιμνημονιακών κομμάτων όπως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του Πάνου Καμμένου.


Στόχος του να δείξει στην κοινή γνώμη ότι η ψήφος στο κόμμα του δεν είναι ψήφος διαμαρτυρίας αλλά ψήφος που θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να αναδείξει μια αντιμνημονιακή πλειοψηφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου